Bayramda İETT seferleri var mı?

İçindekiler:

  1. Bayramda İETT seferleri var mı?
  2. Bayramın 1 günü İETT çalışıyor mu?
  3. Bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz?
  4. İstanbul belediye otobüsleri saat kaça kadar çalışıyor?
  5. Bayramda kaç gün otobüsler ücretsiz?
  6. Istanbul izmir otobanı bayramda ücretli mi?

Bayramda İETT seferleri var mı?

İETT bayram boyunca yolcu taşımaya devam edecek. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak bayram günlerinde, otobüs hatlarında Cumartesi günü Cumartesi sefer planına, diğer günler Pazar sefer planına göre yolcu taşınacak. ... Avrupa ve Anadolu yakasında toplam 498 hatta seferler arife günü ve bayram süresinde de devam edecek.

Bayramın 1 günü İETT çalışıyor mu?

İETT seferleri 15 Temmuz'dan itibaren Cumartesi tarifesine göre çalışacak. 16 Temmuz Cuma tatil ilan edilmediği için normal iş günü şeklinde çalışılacak. Bayramın 1'inci günü ve Pazar günleri ise Pazar tarifesiyle çalışılacak.

Bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz?

Geçtiğimiz günlerde metrobüs, marmaray ve otobüsün de yer aldığı araçlar bayram boyunca ücretsiz olacağı bilgisi paylaşıldı. İşte detaylar… OTOBÜS VE METROBÜS ÜCRETSİZ Mİ? İBB'nin geleneksel hale gelen bayram ücretsiz uygulaması, 4 gün boyunca İBB'ye bağlı şehir içi tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olacak.

İstanbul belediye otobüsleri saat kaça kadar çalışıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sokağa çıkma yasağının uygulanacağı hafta sonu ulaşımında yeni düzenlemelere gitti. Yapılan düzenleme kapsamında İETT sabah saat 07.00 - 10.00, akşam ise 17.00 - 20.00 saatleri arasında 445 hatta otobüs seferi gerçekleştirecek.

Bayramda kaç gün otobüsler ücretsiz?

İBB'nin geleneksel hale gelen bayram ücretsiz uygulaması, 4 gün boyunca İBB'ye bağlı şehir içi tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olacak.

Istanbul izmir otobanı bayramda ücretli mi?

Bayram tatili süresince iki Boğaz köprüsü ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nce işletilen otoyollar ücretsiz olacak. ... AKP iktidarı döneminde yaptırılan Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü ile Avrasya Tüneli, Niğde Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ise paralı olacak.