Yunanistan Türkiye arası kaç saat?

İçindekiler:

  1. Yunanistan Türkiye arası kaç saat?
  2. Istanbul Yunanistan sınırı kaç km?
  3. Istanbul Yunanistan deniz yolu kaç saat?
  4. Yunanistan hangi para birimini kullanıyor?
  5. Italya Yunanistan arası gemi ile kaç saat?
  6. Yunanistan eski para birimi nedir?

Yunanistan Türkiye arası kaç saat?

İSTANBUL ile YUNANİSTAN Arası Uçakla 0 saat 55 dakika sürmektedir. İSTANBUL - YUNANİSTAN arasındaki uçuş mesafesi 647 km dir. 647 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 55 dakika zaman almaktadır.

Istanbul Yunanistan sınırı kaç km?

Türkiye-Yunanistan sınırı 212 km kilometre olup Türkiye'nin en uzun yedinci sınırı olup, Lozan Antlaşması ile günümüze kadar gelmiş kara sınırıdır. İki ülkenin kara sınırları Meriç Irmağı'nın ağız kısmından başlar.

Istanbul Yunanistan deniz yolu kaç saat?

Türkiye - Yunanistan Feribot Seferleri Feribot ile seyahat edecek vatandaşların feribot saatinden 1 saat önce limanda olmaları gerekmektedir. Ayvalık ve Midilli Adası arasında her gün 09:00 ve 17:00 saatleri arasında feribot seferleri düzenlenmektedir. Seyahat süresi ortalama 1,5 ila 2 saat arasında değişmektedir.

Yunanistan hangi para birimini kullanıyor?

Euro Yunanistan/Para birimleri Yunanistan'ın eski para birimi olan Drahmi 2002 yılında tedavülden kaldırılarak yerini Avupa Birliği'nin ortak para birimi olan Avro'ya (€) bırakmıştır.

Italya Yunanistan arası gemi ile kaç saat?

Kalkis: Yunanistan Varis: İtalya Feribot Rehberi Yunanistan ve İtalya arasindaki en hizli güzergâh, 8 saat 30 dakika'danlik süreyle Igoumenitsa - Brindisi güzergâhidir.

Yunanistan eski para birimi nedir?

Yunanistan resmi para birimi olarak 2002 yılına kadar kullanılan Drahmi; tarihinde tedavülden kaldırılmıştır.