Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor?

İçindekiler:

  1. Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor?
  2. Haseki Devlet Hastanesi hangi ilçede?
  3. Haseki Sultangazi Ek Hizmet Binası nasıl gidilir?
  4. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaç yataklı?
  5. Sultangazi haseki hastanesine nasıl randevu alınır?

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor?

Sultangazi'deki yeni Haseki Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı, hizmete girmek için gün sayıyor. Sultangazi Belediyesi yetkililerinden aldığım bilgiye göre; hastane eylül ayı içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Haseki Devlet Hastanesi hangi ilçede?

Semt/Mahalle olarak Haseki Sultan Mh. ve Fatih ilçesine bağlıdır. Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi posta kodu 34096.

Haseki Sultangazi Ek Hizmet Binası nasıl gidilir?

36 ES ( Esentepe-Beyazıt Hattı) Hastanemize 4 dk (300 m ) yürüme mesafesindeki Haseki Durağından geçen 36 ES (Esentepe-Beyazıt) hattında hizmet veren otobüse binebilir ve Sultangazi Devlet Hastanesi Durağında inerek yaklaşık 2dk (190m) yürüdükten sonra Sultangazi Haseki Yerleşkesi'ne ulaşabilirsiniz.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaç yataklı?

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi burada hizmet verecek. 600 Yatak Kapasiteli (400 Genel / 200 Kadın Doğum) Hastanede ayrıca 178 adet yoğun bakım ünitesi ile 30 ameliyathane yer alıyor.

Sultangazi haseki hastanesine nasıl randevu alınır?

TELEFONLA NASIL RANDEVU ALINIR? 1. Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır. 2. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C.