Ankara Sosyal yardım ne zaman verilecek?

İçindekiler:

  1. Ankara Sosyal yardım ne zaman verilecek?
  2. Ankara Büyükşehir Belediyesi Gıda kolisinde neler var?
  3. Market kartı nereden alınır?
  4. Alışveriş Kartı yardımı nasıl alınır?
  5. Ankara Büyükşehir Belediyesi para yardımı başvurusu nasıl yapılır?
  6. Belediye para yardımı nasıl alınır?

Ankara Sosyal yardım ne zaman verilecek?

Büyükşehir Belediyesinden sosyal yardım alan ve okula başlayacak çocuğu olan ailelerin Başkent Kartı'na 20 Ağustos 2021 tarihinden itibaren yükleme yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gıda kolisinde neler var?

Paket içeriği: Domates Salçası, Makarna, Ayçiçek Yağı, Buğday Unu, Toz Şeker, Pirinç, Kuru Fasülye, Bulgur, Yeşil Mercimek, Kırmızı Mercimek, Konserve Bezelye, Çay. Ankara Büyükşehir Belediyesi kıyafet, gıda, yakacak gibi yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Market kartı nereden alınır?

Belediye Sosyal Yardım Kartları, ülke genelindeki tüm büyükşehir belediyelerinden alınabilmektedir. İhtiyaç sahibi vatandaş ikametinin bulunduğu büyükşehir belediyesine başvurmalıdır.

Alışveriş Kartı yardımı nasıl alınır?

Bu yöntemler ise:
  1. Belediye sosyal yardım kartını alabilmek için vatandaşlar telefonla başvuru yapılabilmektedir. Telefonla başvuru yapmak için vatandaşların 0212 -444-00-93 hattını araması yeterli olacaktır. ...
  2. Bireysel olarak bizzat başvuru da yapabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi para yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Sosyal yardım talebinde bulunmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, “https://sosyalhizmetler.ankara. bel.tr” adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları, ad soyad bilgileri ile cep telefonlarını yazarak başvuruda bulunabilecek.

Belediye para yardımı nasıl alınır?

Dar gelirli ve yoksul vatandaşlarımız, bağlı oldukları ilçe belediyesine ya da büyükşehir belediyesine gidip, burada sosyal yardım başvuru formu doldurarak, belediyenin para yardımı, yakacak yardımı, eşya yardımı vb. yardımlarına başvurabiliyorlar.