İBB yardim basvurusu nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. İBB yardim basvurusu nasil yapilir?
  2. İBB yardim ne zaman Sonuclanir?
  3. Edirnekapı yardım başvurusu nasıl yapılır?
  4. IBB Sosyal Yardım Kartı Nasıl Kullanılır?
  5. IBB nakdi yardım kaç ayda bir veriliyor?

İBB yardim basvurusu nasil yapilir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın başvuruları yalnızca ALO 153 üzerinden alınmaktaydı. Artık başvurularınızı, her an her yerden cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarınızı kullanarak gerçekleştirebilir, ayrıca başvuru takibinizi yapabilirsiniz.

İBB yardim ne zaman Sonuclanir?

İBB Sosyal Yardım Kartı Başvuru Sorgulama İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal yardım kartı taleplerini yaklaşık 1 ay içerisinde sonuçlandırdığını, başvuru sonuçlarını ise ortalama 3 gün içerisinde başvuru sahiplerine bildirdiğini söyleyebiliriz.

Edirnekapı yardım başvurusu nasıl yapılır?

Edirnekapı Sosyal Hizmetler Para Yardımı Başvurusu Telefon Numarası Edirnekapı para yardımı başvuru şartlarına ve başvuru için gerekli belgelere dair bilgi edinmek isteyen ve İstanbul il sınırlarında ikamet eden yoksul vatandaşlar; 0212 449 74 00 telefon numarasını arayarak, yetkili kişilerle iletişime geçebiliyorlar.

IBB Sosyal Yardım Kartı Nasıl Kullanılır?

Yardım kartı size ulaştıktan sonra her ayın 1'inde kartınıza para yüklemesi yapılır. Her ayın başında hesabınıza ödeme yapılmasının yanında Sosyal yardım birimine bağlı ekipleri sizi ziyaret ederek ek ihtiyaçlarını belirlemek ve çocuklarımızın durumunu görmek için ziyaret edebilirler.

IBB nakdi yardım kaç ayda bir veriliyor?

Ödemeler iki ayda bir 250,00TL olmak üzere toplam 500,00TL. PTT aracılığıyla hak sahibine ödenir. Ödeme ayları 2., 4., 6., 8., 10., 12., şeklindedir. Düzenli Merkezi ödeme yardımı olarak Vakfımızdan Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Aylık alanlar, Muhtaç Asker Aylığına başvuru yapamamaktadır.