Üsküdar'dan Eyüp'e vapur var mı?

İçindekiler:

  1. Üsküdar'dan Eyüp'e vapur var mı?
  2. Üsküdar'dan Eyüp Sultan Camii nasıl gidilir?
  3. Eyüp Sultan iskelesi nereye gidiyor?
  4. Üsküdar Eyüp nasıl gidilir?
  5. Metrobüs ile Eyüp sultana nasıl gidilir?
  6. 500T ile Eyüp sultana nasıl gidilir?
  7. Eyüp Sultana vapurla nasıl gidilir?
  8. Beşiktaş Eyüp sultana nasıl gidilir?
  9. Üsküdardan Pierre Loti'ye nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Eyüp'e vapur var mı?

HALIÇ HATTI vapur hattının ilk durağı Üsküdar (Şehir Hatları) olup son durağı Eyüp durağıdır. HALIÇ HATTI (Üsküdar (Şehir Hatları)‎→Eyüp), her gün çalışıyor.

Üsküdar'dan Eyüp Sultan Camii nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Eyüp Sultan iskelesi nereye gidiyor?

Eyüpsultan İskelesi, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir iskeledir. İskele, Haliç'te Pierre Loti Tepesi'nin güneyinde yer almaktadır. Şehir Hatları tarafından işletilen iskele Eyüpsultan ve Üsküdar arasındaki Haliç Hattı'nın bir durağıdır.

Üsküdar Eyüp nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Metrobüs ile Eyüp sultana nasıl gidilir?

Metrobüs ile Eyüp'e Nasıl Gidilir? Metrobüs ile Eyüp'e ulaşım sağlamak isterseniz; Edirnekapı metrobüs durağında inmeniz gerekmektedir. Edirnekapı durağında indikten sonra, Şehitlik İETT durağına geçiş yaparak 39Y Vezneciler-Yeşilpınar otobüs hattına aktarma yaparak Eyüp ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

500T ile Eyüp sultana nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız 500T ile Ayvansaray durağında indikten sonra Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Eyüp Sultana vapurla nasıl gidilir?

Kadıköy'den Kadıköy-Kartal metrosyula Ayrılıkçeşmesi istasyonunda inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilrsiniz.

Beşiktaş Eyüp sultana nasıl gidilir?

Beşiktaş'ta inerseniz; 55B no'lu Beşiktaş- Gaziosmanpaşa otobüs hattına aktarma yaparak Eyüp'e gidebilirsiniz. Eminönü vapur iskelesinde inerseniz; 99A Eminönü- Gaziosmanpaşa ya da 99Y no'lu Eminönü Yeşilpınar İETT hatlarına aktarma yaparak Eyüp'ün merkezine ve semtlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Üsküdardan Pierre Loti'ye nasıl gidilir?

Anadolu Yakası'ndan araçsız gelenler ise, Üsküdar – Eyüp vapurlarına binerek rahatlıkla gelebilir. Vapur iskelesinin ordan teleferiğe binerek tepeye çıkabilirsiniz… Otobüsle gelecekler ise Pierre Loti'ye gitmek için Eyüp Sultan durağında inmeli ve ordan teleferiğe binmeniz gerekmektedir.