BİP çok internet yer mi?

İçindekiler:

  1. BİP çok internet yer mi?
  2. BİP internet yemiyor mu?
  3. Bipte internet gidiyor mu?
  4. BİP interneti ne işe yarar?
  5. BİP ve YAAY ücretsiz mi?
  6. BiP Vodafone internet veriyor mu?
  7. YAAY ücretsiz mi?
  8. BiP hangi hatlara ücretsiz?

BİP çok internet yer mi?

BiP ve Yaay, diğer uygulamalarla birlikte Vodafone'un İletişim Pass paketinde ücretsiz sunulacak. Yapılan anlaşmayla birlikte BİP uygulaması için Turkcell ve Türk Telekom'da mobil internet kotası kullanılmayacak.

BİP internet yemiyor mu?

Yapılan anlaşmayla birlikte Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kullanıcıları BİP ve Yaay uygulamalarını kullandıklarında mobil internet kotaları düşmeyecek. ... Söz konusu operatör müşterileri için bu uygulamaları kullanmak ücretsiz.

Bipte internet gidiyor mu?

3 GSM Operatöründen Ortak Karar: BiP ve Yaay, İnternet Kotasını Etkilemeden Kullanılabilecek. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, gerçekleştirdikleri iş birliği neticesinde abonelerinin BiP ve Yaay uygulamalarını internet kotasını düşünmeden kullanabilmesinin önünü açtı.

BİP interneti ne işe yarar?

“En İnovatif Uygulama” ödülünü kazanan BİP, kullanıcılarına hızlı ve güvenli mesajlaşma, kaliteli sesli ve görüntülü görüşme sağlıyor. BİP uygulaması ile kullanıcılar, kaybolan mesaj, caps yaratma, mesajlaşma, grup mesajlaşması, konum paylaşma, oyunlar ve para transferi gibi özellikleri kullanabiliyor.

BİP ve YAAY ücretsiz mi?

Tüm Türk Telekom'lulara Yaay ve BİP'te ücretsiz internet! Siz de ücretsiz internetiniz ile Yaay'da sosyal medya keyfi yaşayabilir, BİP'ten sevdiklerinizle iletişim kurabilirsiniz. BİP ve Yaay Uygulamalarını Nasıl Kullanırım? Uygulamaları Appstore ve Google Play'den ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz.

BiP Vodafone internet veriyor mu?

Son dönemde bir çok kişi tarafından tercih edilen BİP Vodafone kullanıcıları tarafından da tercih edilmektedir. Vodafone aboneleri BİP uygulamasını hiç ücret ödemeden kullanabilir. Vodafone aboneleri BİP uygulamasını kullanırken sadece kendi internet paketlerinden harcarlar.

YAAY ücretsiz mi?

İlk sürümü Eylül 2020'de yayınlanan uygulama, ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir. Yaay'i kullanmak isteyen kullanıcılar Google Play Store ve AppStore'dan indirebilir, uygulamaya kayıt olduktan sonra kullanmaya başlayabilirler.

BiP hangi hatlara ücretsiz?

Türk Telekom Bip Kullanabilir Mi Google Play üzerinden uygulamayı indirip doğrulayarak kullanabilirsiniz. BİP bedava interneti sadece Turkcell hat kullanan kişilere verilmektedir. Vodafone ve Türk Telekom kullananlar bip servisini kullanmalarına karşın bedava internet, konuşma yada sms kazanamazlar.