Abdülbaki Erol Peygamber soyundan mı?

İçindekiler:

  1. Abdülbaki Erol Peygamber soyundan mı?
  2. Abdulcabbar Boran hangi cemaatten?
  3. Gavs Hz Hangi tarikat?
  4. Abdulcebbar Boran kimdir?
  5. Menzilciler kim?
  6. Abdulcabbar Boran nereli?
  7. Menzil Şeyhi gavs kimdir?

Abdülbaki Erol Peygamber soyundan mı?

Gavs-ı Sani Abdulbaki Erol kimdir : Nakşibendilerin lideri Abdulbaki Erol'un bu kadar güçlü ve etkili olmasının sebebi Hz. Muhammed'in soyundan geliyor olması. Menzilcilerin lideri Abdulbaki Erol, ehlibeyt soyundandır ve peygamberin torunudur.

Abdulcabbar Boran hangi cemaatten?

Akademik kadroda tanıtılan isimlerden sadece sapık tarikatın lideri Abdulcabbar Boran'ın fizik alanında doktorası bulunuyor.

Gavs Hz Hangi tarikat?

Menzilcilerin lideri Abdulbaki Erol, ehlibeyt soyundandır ve peygamberin torunudur. Seyyid olan Abdulbaki Erol tarikat üyeleri tarafından Gavs-ı Sani olarak görülüyor.

Abdulcebbar Boran kimdir?

Evli ve 3 çocuk babasıdır. 1973 yılında Ankara Fen Fakültesi Fizik Lisans Bölümünden mezun olmuş, 1975 yıllında Ankara Nükleer Araştırma Merkezi'nde Atom Fiziği dalındaki "Nötron Jeneratöründeki Akı Dağılımı" tez çalışması ile Yüksek Lisans Eğitimini tamamlayarak Fizik Yüksek Mühendisliği unvanını almıştır.

Menzilciler kim?

Menzil Cemaati, Nakşibendiye'ye bağlı olup Türkiye'deki cemaatler arasında en fazla mensubu olanlardandır. Menzil Cemâati "Muhammed Raşit Erol" (1930-1993) tarafından kurulmuştur. Bugün önderleri Abdulbaki Elhüseyni'dr. Adıyaman merkezli olup cemaat Ankara ve İstanbul'da da mevcuttur.

Abdulcabbar Boran nereli?

ABDULCABBAR BORAN KİMDİR? 01.03.1952 tarihinde Mardin'de dünyaya gelmiştir.

Menzil Şeyhi gavs kimdir?

Menzil Şeyhi Gavsı Sani Sultan Seyyid Abdulbaki El-Hüseyni 02.05.1949 yılında dünyaya geldi. ... Gerek Gavs Abdülhakim Elhüseyni (k.s) gerek Seyda Muhamed Raşit ve gerekse Gavs-ı Sani Seyyid Abdulbaki Hz.lerinin bu yerlerde Allah'ın rızasını kazanmaktan başka gayeleri olmamıştır.