Kalıcı dudak rengi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kalıcı dudak rengi nasıl yapılır?
  2. Dudak kontürü ne kadar sürer?
  3. Dudak Pudralama nedir?
  4. Dudak renklendirme rötuş ne zaman yapılır?

Kalıcı dudak rengi nasıl yapılır?

Tek kullanımlık mikro iğneler ile, dudağın derinine inmeden, en üst tabakanın hemen altına, seçtiğiniz renkteki pigment yerleştiriliyor. Burada uygulamanın doğal görünmesi için homojen ve degrade bir işlem yapılması önemli. Bu sayede işlem silinirken de parça parça değil, komple rengi açılarak kayboluyor.

Dudak kontürü ne kadar sürer?

İşlem yaklaşık bir saat sürüyor. Güçlü anestezi kremleri kullanılsa da, dudak çok hassas bir bölge olduğu için bir miktar acı hissediliyor. Bu acı dayanılmayacak düzeyde değil ve özellikle işlemin sonuna doğru artıyor.

Dudak Pudralama nedir?

Pudralama yani gölgeleme uygulaması, sık iğneleme ile cildin ince tabakasına yapılan, pigmentlerin cildin biraz üst tabakasında kaldığı bir tekniktir. Dudak pudralama uygulamasında da hatlar ve renkler buğuludur. Yoğun iş hayatında sürekli ruj tazelemek zorunda kalanlar için ideal bir uygulamadır.

Dudak renklendirme rötuş ne zaman yapılır?

Uygulamadan dört hafta sonra istenilen renk tamamen oturmuş olmakla birlikte, altı hafta sonra rötuş işlemi yapılır. İşlem cilt yapısına göre farklılık gösterse de 3 yıl kalıcılığını sağlamaktadır.