Sampiyonlar Ligi 3 on eleme ne zaman?

İçindekiler:

  1. Sampiyonlar Ligi 3 on eleme ne zaman?
  2. Sampiyonlar ligi on eleme maclari ne zaman?
  3. Şampiyonlar ligi on eleme maçları hangi kanalda?
  4. ŞL ön eleme kaç maç?
  5. Şampiyonlar Ligi 2 ön eleme maçları hangi kanalda?
  6. Galatasaray ön eleme maçı hangi kanalda?
  7. UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları hangi kanalda?
  8. Galatasaray St. Johnstone hangi kanalda şifresiz?

Sampiyonlar Ligi 3 on eleme ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu play-off turu kuraları çekildi. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde eşleşmeler belli oldu. Organizasyonda 3. ön eleme turu ilk maçları 3-4 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 10 Ağustos'ta oynanacak.

Sampiyonlar ligi on eleme maclari ne zaman?

2021-22 UEFA Şampiyonlar Ligi eleme ve play-off turları, 22 Haziran'dan 25 Ağustos 2021'e kadar oynanacak ve grup aşamasına katılacak 32 takımdan 6'sının belirleneceği turlardan oluşmaktadır.

Şampiyonlar ligi on eleme maçları hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki PSV - Galatasaray maçı, çarşamba (bu akşam) saat 22.00'de başlayacak. PSV - Galatasaray maçının şifresiz yayınlanacağı açıklandı. Kritik mücadele TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ŞL ön eleme kaç maç?

Lig şampiyonları Turnuvanın bu aşamasına liglerini şampiyon olarak tamamlayıp ülke puanlarına göre direkt olarak gruplara kalamayan takımlar yer almaktadırlar. Takımlar: Ön eleme turu (4 takım tek maçlı 2 yarı final ve 1 final oynar): Bu turdan başlayan 4 takım.

Şampiyonlar Ligi 2 ön eleme maçları hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray ile PSV Eindhoven maçı 28 Temmuz Çarşamba günü karşılaşacak. Mücadele saat 21:00'de Spor Smart'ta canlı yayınlanacak.

Galatasaray ön eleme maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanş maçında St. Johnstone ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, tur için İskoçya'ya gidecek. Mücadele D-Smart ekranlarında olacak.

UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları hangi kanalda?

Saat 21.45'te başlayacak mücadele TV8'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray St. Johnstone hangi kanalda şifresiz?

St. Johnstone - Galatasaray maçı, 12 Ağustos 2021 Çarşamba (bugün) günü oynanacak. Saat 21.00'de başlayacak olan mücadele, İskoçya'nın Perth şehrinde oynanacak ve Spor Smart ekranlarında yayınlanacak.