Piercing nerede yapılır?

İçindekiler:

  1. Piercing nerede yapılır?
  2. Piercing için hangi Intraket?
  3. Piercing hangi malzemeden yapılır?
  4. Kulak piercing nerede yapılır?
  5. En büyük Intraket hangi renk?
  6. Kıkırdak deliği ne kadar sürede iyileşir?

Piercing nerede yapılır?

Kulak, vurun, dudak, göbek deliği, dil, kaş gibi çeşitli bölgelere piercing takılabilir. Buralar vücudun hassas bölgeleri olduğu için ve piercing işleminde kesici-delici aletler kullanıldığı için piercing taktırmanın birtakım riskleri bulunmaktadır.

Piercing için hangi Intraket?

1mm kalınlığındaki (Kalın Hızma) piercinglerde PEMBE renkli intraketler kullanılır. 1,2mm kalınlığındaki (Kulak, Dudak) piercinglerde YEŞİL renkli intraketler kullanılır. 1,6mm kalınlığındaki (Göbek, Dil) piercinglerde GRİ renkli intraketler kullanılır. Dermal piercinglerde ise 2mm Dermal Punch kullanılır.

Piercing hangi malzemeden yapılır?

Pirsing yapımı için 750'lik altın, Platin, Niyob, Polytetrafluorethylen (PTFE) ya da "tıbbi çelik" gibi metaller kullanılır. Diğer metaller alerji-tehlikesi yüzünden kullanılmazlar.

Kulak piercing nerede yapılır?

Kale adı verilen kulak deldirme yeri, kulağın dış kısmında dikine yapılan ve piercing iğnesi ile uygulanan kulak deldirme bölgesidir.

En büyük Intraket hangi renk?

Turuncu İntraket Akışkanlık hızı yüksektir. Kan alma işlemi haricinde çok tercih edilmez. En kalın intrakettir. Bu renkler ve numaraları sayesinde intraket seçiminiz daha kolay ve zahmetsiz olacaktır.

Kıkırdak deliği ne kadar sürede iyileşir?

Piercing veya küpe ile delme işlemi sonrasında kulak kıkırdağı 3 ay ile 1 sene arasında iyileşme süreci gözlenir.