Instagram'da bana soru sor nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Instagram'da bana soru sor nasıl yapılır?
  2. Instagram soru cevap nedir?
  3. Instagramda ne anketi yapabilirim?
  4. Instagram evet hayır nasıl yapılır?

Instagram'da bana soru sor nasıl yapılır?

Hikayenizi oluşturacak ana görsel veya yeni videoyu oluşturduktan sonra, sağ üst bölümde bulunan çıkartmalar sekmesine girin. Soru bölümü açıldı. Burada insanların size sormak istediği soruyu belirlemeniz gerekiyor. Eğer son düzenlemeleri de yaptıysanız Bana Soru Sor özelliği paylaşım için hazır!

Instagram soru cevap nedir?

Instagram'daki son güncelleme ile birlikte bana soru sor eklentisi geldi. Bu eklentiyi hikayelerinizde kullanabiliyorsunuz. Küçük bir metin alanı ile sorunuzu ekleyebiliyor ve cevapları alabiliyorsunuz.

Instagramda ne anketi yapabilirim?

Instagram'da anket yapabilmek için Instagram hikaye kısmına girilerek, anket yapacağınız konunun fotoğrafını çekmeniz gerekiyor. Sağ üst köşede bulunan gülen surat ifadesine tıkladıktan sonra ''anket'' yazan ifadeye tıklanıyor.

Instagram evet hayır nasıl yapılır?

Burada ''soru sor...'' ve alt tarafta cevap kutucukları çıkıyor. ''Soru sor...'' kısmına sorunuzu yazdıktan sonra, ''evet-hayır'' yazan kısma sorunuzun cevabına uygun olan cevapları yazdıktan sonra hikayenizi paylaşabilirsiniz. Hikaye kısmına fotoğraf ya da video ekleyip anket seçeneğini seçilebiliyor.