Tayland telefon kodu kaç haneli?

İçindekiler:

  1. Tayland telefon kodu kaç haneli?
  2. Ingiltere numarası kaç haneli?
  3. Yabancı siteye telefon numarası nasıl yazılır?
  4. Azerbaycan numarası nasıl çevrilir?
  5. Ingiltere numarası nasıl?
  6. Ingiltere'yi nasıl ararım?

Tayland telefon kodu kaç haneli?

Tayland telefon kodu kullanılacağı zaman uluslararası kodlar arasından seçilerek +66 Tayland ülkesini simgelediği iletişim kolaylığı sağladığı görülür. Şehirlere ait telefon kodları Banghkok 2, Burirum telefon kodu 44, Chon Buri 38, Patani telefon kodu 73 olarak kullanılmaktadır.

Ingiltere numarası kaç haneli?

İngiltere ulusal telefon kodu uygulamasında +44 unutulmayacak akıllarda kalıcı bir rakam olarak herkesin kolay ezberleyebileceği bir durum yaratmıştır.

Yabancı siteye telefon numarası nasıl yazılır?

Diğer bir tabirle de +9 getirilmesi gerekmektedir. Yani 55 55 numaralı telefon numarasını yurt dışından aramak için yapılması gereken başına 009 (+9) getirilmesidir. Bu durumda çevrilmesi gereken numara + 55 55 şeklinde aranması gerekmektedir.

Azerbaycan numarası nasıl çevrilir?

Azerbaycanın uluslararası telefon kodunu bilmiyorsanız +994 ülkenin uluslararası telefon kodudur. Ülkede en çok kullanılan cep telefonu hatları Azercell, Bakcell, Nar mobile'dır. Azercell 0 ile başlamakta Bakcell 055 ve Nar mobile ise 0'yi kullanmaktadır.

Ingiltere numarası nasıl?

+44 İngiltere/Ülke kodları

Ingiltere'yi nasıl ararım?

İngiltere'nin uluslararası kodu 44'tür. Eğer uluslarası bir numara arayacaksanız önce 00 ve ardından arayacağınız ülkenin uluslararası kodunu ve şehir kodunu, en sonunda da görüşmek istediğiniz numarayı tuşlamanız gerekmektedir.