LG Twin wash nedir?

İçindekiler:

  1. LG Twin wash nedir?
  2. LG kurutmalı çamaşır makinesi kaç lira?
  3. TurboWash nedir?
  4. Çamaşır makinesi akıllı kapak nedir?
  5. LG çamaşır makineleri kaç para?
  6. LG çamaşır makinesi UE ne demek?
  7. Q Rator akıllı denetim nedir?
  8. I dos ne demek?
  9. Kurutma makinesi alirken neye dikkat edilmeli?

LG Twin wash nedir?

TWINWash ile aynı anda 2 farklı çamaşır makinesi bir arada. Özellikle büyük aileler ya da çamaşırlarını diğer aile bireylerinin çamaşırları e ile karıştırmak istemeyenler için dizayn edilen TWINWash, diğer rakiplerine hiç benzemiyor. LG TWINWash aslında 2 farklı çamaşır makinesinin birleşiminden oluşuyor.

LG kurutmalı çamaşır makinesi kaç lira?

En Popüler LG Çamaşır Makineleri
  • LG F4R3VYW3WE Devir Çamaşır Makinesi3.489,00 TL11 satıcı
  • LG F4V5RGP2T A Wi-Fi 1400 Devir 10.5 kg / 7 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi7.598,00 TL10 satıcı
  • LG F4R5VGW2T Wi-Fi 1400 Devir 9 kg / 5 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi6.219,84 TL17 satıcı
Daha fazla öğe...

TurboWash nedir?

Neden TurboWash™ 360˚? LG Çamaşır Makineleri, dört çoklu püskürtme ile 360 derecelik bir yıkama kapasitesini kapsayan inverter pompalı bir 3D çoklu püskürtme kullanır. Bu teknoloji, yıkama süresini 39 dakikaya kısaltır, enerji tasarrufu sağlar ve kumaşlarınızı zarar görmemesi için korur.

Çamaşır makinesi akıllı kapak nedir?

Uzaktan bağlantıya imkan tanıyan AddWash akıllı kapak teknolojili çamaşır makineleri, yıkama sürecinin tamamının takip edilmesine olanak veriyor. Kullanıcılar evin dışındayken dahi çamaşır makinelerini çalıştırabilirken, makinenin bittiğini bildirim olarak akıllı telefonlarında görebiliyorlar.

LG çamaşır makineleri kaç para?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 23 LG Çamaşır Makineleri modeli içerisinde en ucuz LG Çamaşır Makineleri fiyatı 3275.09 TL iken, en yüksek LG Çamaşır Makineleri fiyatı 17859.06 TL olarak sitemizde yer alıyor.

LG çamaşır makinesi UE ne demek?

LG Çamaşır Makinesi UE Hata Kodu Nedir? ... LG çamaşır makinesindeki bu sorunun temel olarak makinenin çok yüksek hız devirlerinde dönüş gerçekleştirecek kazanının denge sorunları nedeni ile çok ciddi arızalara yol açabileceğinden güvenlik amaçlı olarak yüksek hızdaki dönüşü makine tarafından engellenmektedir.

Q Rator akıllı denetim nedir?

Q-rator Akıllı Denetim 'Çamaşır Yıkama Planlayıcısı' çamaşır yıkama programınızı optimize eder****. 'Ev Bakım Sihirbazı' bağlantı ile makinenizdeki teknik hataları takip etmenizi sağlar. * Bir Samsung uygulama hesabı gereklidir ve Android ve iOS cihazlarında mevcuttur. Bir Wi-Fi bağlantısı gerektirir.

I dos ne demek?

i-DOS: Kumaşların türünü algılar. Çamaşırlarınızın türünü sensörleri ile algılar ve otomatik program seçildiğinde en doğru sıcaklık, devir ve deterjan miktarını ayarlar.

Kurutma makinesi alirken neye dikkat edilmeli?

Çamaşır Kurutma Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
  1. Konumlandırma. İlk olarak eğer bir çamaşır kurutma makinesi aldıysanız onu evinizde yerleştireceğiniz yeri de kararlaştırmış olmanız gerekir. ...
  2. 2. Enerji Tüketimi. ...
  3. 3. Havalandırma Özelliği. ...
  4. Sessiz Çalışma. ...
  5. 5. NSF Sertifikası ...
  6. Bu Özellikler Ekstra Değil!