Pamukkale ne kadar sürede gezilir?

İçindekiler:

  1. Pamukkale ne kadar sürede gezilir?
  2. Pamukkale travertenleri kışın açık mı?
  3. Pamukkale'ye kaç numara gidiyor?
  4. Pamukkale ye nasıl gidebilirim?
  5. Denizli Merkez Pamukkale travertenleri arası kaç km?
  6. Denizli merkezden Pamukkale'ye nasıl gidilir?

Pamukkale ne kadar sürede gezilir?

Travertenlerin tepesindeki düzlükte bir antik kent, antik havuz ve müze var. Tüm Pamukkale'yi bir kompleks olarak 3-4 saatte ziyaret edebilirsiniz. Pamukkale travertenlerin, Hierapolis ise antik kentin adı olsa da bu iki isim aslında aynı bölgeyi kastediyor, birbiri yerine kullanılabiliyor.

Pamukkale travertenleri kışın açık mı?

Pamukkale ören yeri 12 ay boyunca ziyarete açık. Hem kış hem yaz döneminde Pamukkale'ye 00 saatleri arasında giriş yapabilirsiniz. Hierapolis Arkeoloji Müzesi'nin Pazartesi günleri kapalı olduğunu unutmayın. Pamukkale Travertenleri ise haftanın her günü ziyarete açık.

Pamukkale'ye kaç numara gidiyor?

Bu Otobüs hatları Pamukkale Travertenleri yakınından geçiyor: 190, 191, 210, 230, 300, 310, 320, 440.

Pamukkale ye nasıl gidebilirim?

Pamukkale'ye havayolu, demiryolu ya da karayolu ile ulaşım mümkündür. En yakın havalimanı yaklaşık 70 kilometre uzaklıktaki Denizli Çardak Havalimanı'dır. Buradan araç kiralayarak ya da saat başı kalkan minibüsler ile birkaç saat içinde Pamukkale'ye ulaşılabilir.

Denizli Merkez Pamukkale travertenleri arası kaç km?

Denizli Merkez Pamukkale Travertenleri arası mesafe, Denizli Merkez Pamukkale Travertenleri yol haritası, Denizli Merkez Pamukkale Travertenleri kaç saat kaç km. Denizli Merkez pamukkale travertenleri arası mesafe : 24 kilometre. Denizli Merkez pamukkale travertenleri arası süre : 21 dakika.

Denizli merkezden Pamukkale'ye nasıl gidilir?

Pamukkale'ye gelmek için Denizli'yi merkez almak gerekmektedir. Denizli şehrine Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi her saat otobüs seferleri var. Denizli-Pamukkale arası yaklaşık 18-20 km ve ulaşım çok rahat, sürekli seferler var otogardan. Ayrıca Denizli'de Çardak Havaalanı bulunmaktadır.