Twitter görüntüleme sayısı nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Twitter görüntüleme sayısı nasıl açılır?
  2. Twitter profil ziyaretleri nedir?
  3. Twitter'da etkileşim nasıl arttırılır?
  4. Bu Tweetle etkileşimde bulunma sayısı ne demek?
  5. Twitter analizi nasıl yapılır?
  6. Video tamamlanma oranı nasıl hesaplanır?
  7. Twitter devre dışı bırak ne demek?

Twitter görüntüleme sayısı nasıl açılır?

Twitter istatistik aracına giriş Öncelikle Twitter hesabınıza giriş yapmanız ve sonrasında da sol tarafta bulunan menü üzerinden “İstatistikler” seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Eğer bu menüde istatistikler görünmüyorsa, altta bulunan (...) ikonuna tıklayın ve sonrasında bu özelliği ekranda göreceksiniz.

Twitter profil ziyaretleri nedir?

Twitter analytics verileri Sayfada, son 28 günde kaç tweet attığınızı, bu tweetlerin kaç kişiye ulaştığını ve profilinizi kaç kişinin ziyaret ettiğini göreceksiniz. ... Bu bilgiler arasında nereli oldukları, Twitter'a bildirdikleri cinsiyet ve dilleri gibi veriler yer alır. Bu bilgiler sizin için ilginç gelmeyebilir.

Twitter'da etkileşim nasıl arttırılır?

Twitter'da Etkileşim Artırma Yöntemleri
  1. İçerikler. İçerikler hazırlanırken, kullanıcıların ilgi ve dikkatlerini korumak amacıyla devamlı olarak aynı türden içeriklerin paylaşılmamasına özen gösterilmelidir. ...
  2. Yönlendirme. ...
  3. Tweet Uzunlukları ...
  4. Retweet. ...
  5. Hashtag. ...
  6. Yorum. ...
  7. Görseller.

Bu Tweetle etkileşimde bulunma sayısı ne demek?

Etkileşimler ise kullanıcıların bir tweet'le etkileşimde bulunduğu toplam sayıyı ifade ediyor. Yani atılan tweet üzerindeki retweet ve favori sayısı, tweet'inize gelen yanıtlar, profil fotoğrafınıza, kullanıcı adınıza ve hatta tweet'inizin altındaki 'Aç' butonuna tıklayanların toplamını bu bölümden öğrenebiliyorsunuz.

Twitter analizi nasıl yapılır?

Tweet analizlerini için yapılması gereken twitter hesabınızdan profil bölümünden istatistikler yazan kısımdan ulaşabilir (https://analytics.twitter.com) ulaşarak hesabınıza giriş sağlayarak ulaşabilirsiniz.

Video tamamlanma oranı nasıl hesaplanır?

Bir kullanıcı, 20 saniyelik video reklam öğesinin 20 saniyesini izliyor. Başka bir kullanıcı yalnızca 10 saniyesini izliyor. Tamamlanma oranı %50 olarak hesaplanır (1 tamamlanma / 2 başlatma).

Twitter devre dışı bırak ne demek?

Twitter hesabınızı devre dışı bırakmak, hesabınızı kalıcı olarak silmenin ilk adımıdır. Devre dışı bırakma 30 günlük bir süreçtir. Devre dışı bırakmanızın ardından 30 gün içerisinde hesabınıza erişim sağlamazsanız hesabınız silinir ve kullanıcı adınız artık hesabınızla ilişkilendirilmez.