Rüyada altın gümüş görmek nedir?

İçindekiler:

  1. Rüyada altın gümüş görmek nedir?
  2. Rüyada altın kolye görmek neye işarettir?
  3. Rüyada gümüş takı görmek ne demek?
  4. Rüyada hızma görmek neye işarettir?
  5. Rüyada gerdanlık görmek ne anlama gelir?
  6. Rüyada boynuna zincir takmak ne demek?

Rüyada altın gümüş görmek nedir?

Rüyada gümüş veya altından mamul, ibrik, tabak, kase ve çanakları görmek, erbabı için, ticaret edeceği şeylere veya cennete girmeyi gerektiren sâlih amellere işâret eder.Rüyada kılıç, süngü, mızrak vs. gibi şeylerin gümüşten olan işlemelerini görmek, düşmanı kaçırmaya ve kendisini çekemeyenleri kahretmeye işâret eder. ...

Rüyada altın kolye görmek neye işarettir?

Rüyada altın kolye görmek, rüyayı gören kişinin erkek olması halinde güzel bir işe kavuşmasına delalet eder. ... Rüyasında altın kolye taktığını gören kimse kısa zamanda malının üzerine mal ekler ve bolluğa erişir. Maddi anlamda büyük bir kazanç kapısının açılması anlamında da rüya yorumlanır.

Rüyada gümüş takı görmek ne demek?

Kısmetli ve başarılı işlere, aile içindeki mutlu gelişmelere, baht ve kısmet açıklığına işarettir. Rüyada başka birinin boynuna gümüş kolye taktığını gören kimse; bir başkasının başarılı ve kısmetli bir iş kurmasına, o kişinin borçlarını ödemesine ve refaha ermesine yardımcı olacak demektir.

Rüyada hızma görmek neye işarettir?

Rüyada hızma görmek, bazen kişinin erkek veya kız kardeşlerine işaret etmektedir. Rüyasında hızmanın güzelliği kişinin kardeşlerinin başına gelecek hayırlı olaylara, onlar için açılacak kısmetlere, bazen de evliliğe, selamete ermeye delalettir. Rüyada hızma takan kişi bir mevki sahibi olur.

Rüyada gerdanlık görmek ne anlama gelir?

Rüyada gümüşten, geniş ve kuvvetli gerdanlık görmek, kocasının mert, yumuşak ve zengin bir kimse olduğuna işâret eder.Rüyada ortasında ağaç parçası olan gerdanlık görmek, kadının kocasının münafık birisi olduğuna işâret eder.Evli kadın için gerdanlık çocuğa, bekâr kadın için de kocaya işâret eder.Yine rüyada gerdanlık ...

Rüyada boynuna zincir takmak ne demek?

Rüyada süslü altın zincirden imal kolyeyi boynuna takmak, bereketli nimete nailiyete alamet eder. Deniliyor ki: altın zincir kolye takmak bolluğa, zenginliğe ve berekete işarettir. Boynuna altın zincir takmak, bir yerden gelecek miras demektir.