Girebolu nasıl saklanır?

İçindekiler:

  1. Girebolu nasıl saklanır?
  2. Girebolu meyvesi nasıl?
  3. Gilaburu suyu dolapta kaç gün saklanır?
  4. Gilaburu nektarı nasıl tüketilir?

Girebolu nasıl saklanır?

Nasıl Saklanmalı: Kargodan size bidonun içerisinde susuz olarak gelen gilaburu bidonunu içerisine içme suyu doldurarak. 5-15 dercelik bir ortamda güneş ışığı görmeyen bir ortamda saklanmalıdır. Suyla dolu bidonun içerisinde bozulmadan 1 yıl muhafaza edebilirsiniz.

Girebolu meyvesi nasıl?

Gilaburu Bitkisi ve Meyvesi Özellikleri Gilaburu -25 dereceye kadar dayanıklı bir bitkidir. Gilaburu fidanının meyve vermesi 3-4 yılı bulabilmektedir. Meyveleri salkım şeklindedir. Gilaburu meyvesi ve suyu asidik bir özelliğe sahip olması nedeni ile reflü gibi mide sorunları yaşayanlar için önerilmemektedir.

Gilaburu suyu dolapta kaç gün saklanır?

Ancak asit oranı yüksek bir meyve olmasından dolayı çabuk bozulma olasılığı yüksektir bu sebeple buzdolabında +4 derecenin altında kalmayacak serinlikte muhafaza edilmelidir. Kapağı açılmış olan gilaburu ise en geç 4 güne kadar tüketilmelidir.

Gilaburu nektarı nasıl tüketilir?

Eğer suyunu tüketmek istemezseniz taze gilaburu meyveleriyle hazırlanan ve içinde bu meyvelerin tanelerinin bulunduğu salamuru halini de tercih edebilirsiniz. Temin ettiğiniz gilaburu suyunu günce bir bardak kadar içmeniz yeterli olacaktır.