ÖSYM yeni kimlik zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. ÖSYM yeni kimlik zorunlu mu?
  2. TYT sınavına ojeyle girilir mi?
  3. DGS sınavına girerken neler yasak?
  4. KPSS sınava girerken eşyaları nereye bırakabilirim 2021?

ÖSYM yeni kimlik zorunlu mu?

ÖSYM ise sınava girişte adayların yanlarında bulundurması zorunlu belgeleri sınav kılavuzunda ve sınav giriş belgelerinde şu şekilde bildirmişti; ... Sürücü belgesi, Meslek kimlik kartları, öğrenci kimlik kartı vb. diğer tüm belgeler, sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

TYT sınavına ojeyle girilir mi?

Adaylar sınava şeffaf pet şişe içinde su getirebileceklerdir. ÖSYM'nin sınava oje ile girmenin yasak olduğu konusunda ise herhangi bir açıklaması bulunmuyor.

DGS sınavına girerken neler yasak?

2021 DGS için hazırlıklar tamamlandı. Adayların sınavda kullanacakları kalem, silgi, kalemtıraş, şeker ve peçete ÖSYM tarafından sağlanacak. Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacağından adaylar, sınav binalarına bu belgeler dışında herhangi bir eşya, araç gereç vb. getirmemelidir.

KPSS sınava girerken eşyaları nereye bırakabilirim 2021?

ÖSYM adayların özel eşyalarını emanet almamaktadır. Bu nedenle sınav merkezlerinde ve okul binalarında emanetçi bulunmamaktadır. Ancak sınav binalarının yakınlarındaki büfe, bakkal, kırtasiye ve benzeri işletmeler adayların özel eşyalarını belli bir ücret karşılığında emanet almaktadır.