Arçelik garanti uzatma ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Arçelik garanti uzatma ücreti ne kadar?
  2. Beko beyaz eşya kaç yıl garantili?
  3. Beyaz eşyada garanti süresi kaç yıl?
  4. Profilo ek garanti ne kadar?
  5. Beko garanti ne kadar?
  6. Bosch beyaz eşya garanti süresi ne kadar?
  7. Ek garanti kaç yıl?
  8. Çamaşır makinesi garantisi kaç yıldır?
  9. Bosch buzdolabı garanti süresi ne kadar?
  10. Beko no frost buzdolabı kaç yıl garantili?
  11. Bosch WGA142X0TR kaç yıl garantili?

Arçelik garanti uzatma ücreti ne kadar?

Aya (1095 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 399 TL'dir. Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde bulaşık makineleri, fırın ve derin dondurucular için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 299 TL'dir.

Beko beyaz eşya kaç yıl garantili?

Beko Garanti Kapsamındaki Ürünler Beko beyaz eşya ve elektronikteki ürünlerine 2 yıl, 3 yıl, 4 yıl garanti şartı sunmaktadır. Ayrıca garantisi biten ürünlere de belli bir ücret karşılığında Beko ek garanti sağlamaktadır.

Beyaz eşyada garanti süresi kaç yıl?

Tüketici Yasası'nın bir yıllık garanti zorunluluğuna rağmen aralarında, Arçelik, Bosch, Beko, Profilo, Demirdöküm, Siemens, Vestel, Electrolux, AEG, Ariston, Indesit gibi beyaz eşya firmaları ürünlerine şu anda üç yıl garanti veriyor.

Profilo ek garanti ne kadar?

Sadece yetkili servis güvencesi ile satın almış olduğunuz ek garanti hizmeti, Profilo'nuza uzman servis deneyimi, orijinal yedek parça ve aksesuar desteği sağlar. +4 yıl ek garanti hizmetini montaj anında 119 TL'den başlayan özel fiyatlarla* satın alabilirsiniz.

Beko garanti ne kadar?

Aya (1095 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 349 TL'dir. Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde ocaklar için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 249 TL'dir.

Bosch beyaz eşya garanti süresi ne kadar?

Ürünleriniz güvencemiz altında. +2 yıl veya +4 yıl ek garanti hizmeti ile almış olduğunuz ürününüzü, tüm garanti haklarıyla 5 ya da 7 yıl süresince koruma altına almış olursunuz. Uzman kadrosu ile Bosch Yetkili Servisleri ürününüz için en güvenilir onarım hizmetini sunar.

Ek garanti kaç yıl?

Cihazınızın garanti belgesi yerine geçen ek garanti servis fişinizi ve ürün satış faturanızı garanti sürenizin bitimine kadar saklayınız. Beyaz Eşya ürünleriniz, satın alma tarihinden itibaren 3 yıla kadar üretici garantisi altındadır.

Çamaşır makinesi garantisi kaç yıldır?

Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. Firmamız Fırın, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Buzdolabı,Derin Dondurucu, Split Klimalar ve Mikrodalgalar için 3 yıl garanti uygulamaktadır. 2. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı garanti kapsamındadır.

Bosch buzdolabı garanti süresi ne kadar?

Bosch Ev Aletleri, satın alma tarihinden itibaren 3 yıla kadar üretici garantisi altındadır.

Beko no frost buzdolabı kaç yıl garantili?

Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde no-frost buzdolabı için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 499 TL'dir. Montaj tarihi geçtikten sonra 36. Aya (1095 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 549 TL'dir.

Bosch WGA142X0TR kaç yıl garantili?

iQdrive motora sahip olan tüm makineler gibi Bosch WGA142X0TR A+++ Devir Çamaşır Makinesi de 10 yıl garantilidir. Garanti süresinin bu kadar uzun olmasının sebebi elbette yeni nesil motorun sağlamlığına olan güven.