VakıfBank Ösym ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. VakıfBank Ösym ödeme nasıl yapılır?
  2. Ösym sınav parası hangi bankaya yatırılacak?
  3. ISG sınav ücreti nasıl yatırılır?
  4. ISG Sınav ücreti 2020 ne kadar?
  5. ISG sınav ücreti hangi bankaya yatırılır?

VakıfBank Ösym ödeme nasıl yapılır?

VakıfBank Bankomat Kartı'nızla giriş yaptıktan sonra ana menüde, "Ödemeler/Cep TL yükleme" menüsünün altında “MEB işlemlerini” seçip, nakit veya hesabınızı kullanarak tercihinizi ve ödeme tipinizi belirterek TC kimlik numarası ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ösym sınav parası hangi bankaya yatırılacak?

Bu yıl sınava katılacak olan adaylar her oturum için 90 TL başvuru ücreti ödeyecekler. 90 TL'lik başvuru ücreti Akbank, Albaraka Türk, Finansbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Halkbank, ING Bank, Vakıf Katılım, Ziraat Bankası üzerinden ödenebilecek.

ISG sınav ücreti nasıl yatırılır?

Adaylar isterlerse sınav ücretini banka şubelerine gitmeden internet aracılığıyla veya ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilirler. İSG SINAVINA HES ŞARTI!

ISG Sınav ücreti 2020 ne kadar?

Bu yıl İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı için adaylardan talep edilen ücret 250 TL olacak. Ödemeler ÖSYM'nin anlaşmaları bankaları aracılığıyla ya da kartlı ödeme sistemi üzerinden yapılabilecek.

ISG sınav ücreti hangi bankaya yatırılır?

İSG SINAV ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK? Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.