Kabizlik icin incir nasil kullanilir?

İçindekiler:

  1. Kabizlik icin incir nasil kullanilir?
  2. Incir bağırsaklara iyi gelir mi?
  3. Incir ve zeytin yagi nasil yapilir?
  4. Incirle zeytinyağı karışımı neye iyi gelir?
  5. Zeytinyağı incir karışımı ne işe yarar?

Kabizlik icin incir nasil kullanilir?

Bir bardak suya üç adet kuru incir ilave edin ve suyu sabaha kadar bekletin. Sabah aç karnına suyun içindeki incirleri yiyerek üzerine beklettiğiniz suyu için. Böylece bağırsak sorunlarınızı en aza indirebilirsiniz.

Incir bağırsaklara iyi gelir mi?

İncirin bulundurmuş olduğu yüksek oranda lif ile bağırsakları temizler ve kabızlığa iyi gelir.

Incir ve zeytin yagi nasil yapilir?

Kuru incir zeytinyağı kürü nasıl yapılır?: Küçük bir kavanoza 3 yemek kaşığı zeytinyağı koyun. 2 adet kuru inciri dilimleyip zeytinyağına ilave edin. 1 gün boyunca bekletin. Sabah aç karna, incirleri yiyin. Yediğiniz incirlerin yerine yenisini koyun ve bir ay boyunca her gün bu formülü tekrarlayın.

Incirle zeytinyağı karışımı neye iyi gelir?

3 / 8Kuru incir ve zeytinyağı kürünün faydaları nelerdir? Kabızlığı giderir: Lifli içeriğiyle incir, kabızlığı giderip bağırsakların hızlı bir şekilde hareket etmesini sağlar. Zeytinyağı ise bağırsak iç yüzeyini yeniler. Cinsel sağlığı güçlendirir: Erkeklerde cinsel gücü ve sperm kalitesini artırmaya yardımcı olur.

Zeytinyağı incir karışımı ne işe yarar?

B2 vitaminleri içeren kuru incir, zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor. Mucizevi içeriğiyle kuru incir, kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor. Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendiriyor.