Açıköğretim Üniversitesi 2 dönem kayıtları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim Üniversitesi 2 dönem kayıtları ne zaman?
  2. Üniversite 2 dönem kayıtları ne zaman?
  3. Aof 2 dönem harcı ne zaman?
  4. AOF kayıt yenileme nasil yapılır?
  5. Açık Öğretim bahar dönemi kayıtları ne zaman?
  6. Aof ders ekleme işlemi nasıl yapılır?

Açıköğretim Üniversitesi 2 dönem kayıtları ne zaman?

DÖNEM KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Açıköğretim kayıt yenileme işlemi 15 Şubat ve 26 Şubat tarihleri araşında gerçekleştirilecektir. Kayıt yenileme işlemi ders seçimi yapılmadan gerçekleştirilemez.

Üniversite 2 dönem kayıtları ne zaman?

Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp, Cuma günü saat 17:00'da sona erecektir.”

Aof 2 dönem harcı ne zaman?

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:30'a kadar ödeme yapılabilecektir.

AOF kayıt yenileme nasil yapılır?

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Açık Öğretim bahar dönemi kayıtları ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF), İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 öğretim yılı Bahar Dönemi ders seçme ve kayıt yenileme dönemi bugün başlıyor. Ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 26 Şubat'a kadar devam edecek. Öğrencilerin ders seçimlerini ve kayıt yenileme işlemlerini 26 Şubat'a kadar tamamlaması gerekiyor.

Aof ders ekleme işlemi nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenilme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu üzerinden gerçekleştirilecek. Otomasyona öğrenci ya da e-devlet şifresi ile giriş yapılacak. Öğrenciler 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecek.