TurkNet AKK var mı?

İçindekiler:

  1. TurkNet AKK var mı?
  2. AKK download nedir?
  3. AKN var mı?
  4. AKN neden var?
  5. Adil kullanım koşulları nedir?
  6. Kota kalktı mı?

TurkNet AKK var mı?

Bu nedenle kullanıcıların önünde en büyük engel olan AKN'yi (Adil Kullanım Noktası/Kotası) tamamen kaldırdık. TurkNet'lilere 7/24 AKN yok. Nerede olursanız olun, ne kadar zamandır TurkNet'li olursanız olun, hangi hızda olursanız olun. ... TurkNet'te kotasız, gerçek sınırsız bir internet deneyimi sizi bekliyor.

AKK download nedir?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) 0'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir.

AKN var mı?

Türk Telekom, tarihinden itibaren internet paketlerindeki AKK, AKN uygulamasını kalkacak ve limitsiz internete dönüştürecek.

AKN neden var?

AKN Neden Vardır? Her ne kadar birçok internet kullanıcısı AKN uygulamasından rahatsız olsa da esasında bu uygulama, kullanıcıların en kaliteli düzeyde internet kullanması maksadıyla geliştirilmiştir. Bahse konu uygulamadaki amaç, internet veri trafiğini azaltarak herkesin eşit şartlarda yararlanmasını sağlamaktır.

Adil kullanım koşulları nedir?

Adil Kullanım Koşulları (AKK) kapsamında tanımlı olan internet paketlerinde belirlenen AKK değerleri aşıldıktan sonra ay sonuna kadar internet erişim hızınızda bazı kısıtlar uygulanmaktadır. Ay başında tekrar internet paketinizin hızı normal erişim hızınıza dönmektedir.

Kota kalktı mı?

Veri kullanımı belirlenen değerin üzerine çıktığında kotanın aşılması sonucu internet hızı düşürülüyordu. Ancak bu uygulama tarihinde kaldırıldı.