KYK ilk burs ne zaman yatacak 2020?

İçindekiler:

  1. KYK ilk burs ne zaman yatacak 2020?
  2. KYK ilk burs ne zaman yatar?
  3. Ilk defa öğrenim kredisi alacaklar ne kadar olacak?
  4. Öğrenim kredileri ne zaman yatar?

KYK ilk burs ne zaman yatacak 2020?

İlk defa burs/ kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibarıyla (ekim) normal öğrenim süresince ödeme yapılmaktadır. Bu öğrencilere, T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre her ayın 6 ve 10'uncu günleri arasında ödeme yapılmaktadır.

KYK ilk burs ne zaman yatar?

Burs ve kredi ödemeleri 6 - 10 Ocak tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre yapılacak. TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Ocak, “2” olanlar 7 Ocak, “4” olanlar 8 Ocak, “6” olanlar 9 Ocak, “8” olanlar 10 Ocak'ta ödemelerini alabilecek.

Ilk defa öğrenim kredisi alacaklar ne kadar olacak?

İlk defa burs-kredi alacak 3 öğrenciye toplam 680 milyon 6 lira ödeme yapılacağını aktaran Kasapoğlu, TC kimlik numarasının sonu “0” olanların 28 Aralık'ta, “2” olanların 29 Aralık'ta, “4” olanların 30 Aralık'ta, “6 ve 8” olanların ise 31 Aralık'ta ödemelerini alabileceğini kaydetti.

Öğrenim kredileri ne zaman yatar?

KREDİ BURS ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK? Taahhütnamesini onaylayan öğrencilere kasım ayı sonunda ekim ve kasım olmak üzere iki aylık ödeme yapılacak. Daha sonra ise KYK, ödemeleri TC kimlik numarasının son rakamına göre her ayın 6. ve 10. günleri arasında yapıyor.