Incir Hosafi süt yapar mi?

İçindekiler:

  1. Incir Hosafi süt yapar mi?
  2. Süt için incir kürü nasıl yapılır?
  3. Kuru incir suyu süt yapar mi?
  4. Saraçoğlu incir kürü nasıl yapılır?
  5. Incir suyu ne kadar içilir?

Incir Hosafi süt yapar mi?

İNCİRİN FAYDASI Üç litre suyun içine 6 adet inciri doğrayarak koyun ve 10 dakika kaynatın. Soğumaya bıraktığınız bu karışımı gün içerisinde tüketirseniz, sütünüzün yoğunluğu, kalitesi ve miktarı artar.

Süt için incir kürü nasıl yapılır?

Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyu da içebilirsiniz. Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz.

Kuru incir suyu süt yapar mi?

Kür 3: Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyu da içilebilir. Sekiz- dokuz adet kuru inciri yarım litre suda haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz. Not: Bu kürler aynı anda uygulanmaz.

Saraçoğlu incir kürü nasıl yapılır?

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.

Incir suyu ne kadar içilir?

Ilıdıktan sonra suyunu süzün. Bu suyu üçe bölerek her öğünden 15 dakika önce aç karna için. Kürü 50 gün boyunca kurallara uygun şekilde uygulayın. İlk olarak kürü 25 gün uygulayın.