Didem Soydan kimlerle sevgili oldu?

İçindekiler:

  1. Didem Soydan kimlerle sevgili oldu?
  2. Burak Deniz Babası kaç yaşında?
  3. Umut Eker kiminle sevgili?
  4. Selin Türkmen ve Umut Eker ayrıldı mı?

Didem Soydan kimlerle sevgili oldu?

Manken Didem Soydan, popçu Can Bonomo'dan önce Umut Eker ile flört etmişti. 5 aydır da fotoğrafçı Erdi Doğan ile aşk yaşıyor. Didem Soydan ile Erdi Doğan, Endonezya'nın Bali Adası'na tatile gitti. ... Didem Soydan'ın, sevgilisi Erdi Doğan ve ayrılık sonrası dost kaldığı Umut Eker ile tatil yapması dikkat çekti.

Burak Deniz Babası kaç yaşında?

Oyuncu Burak Deniz'in babası Teoman Deniz geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Son yıllarda rol aldığı dizilerdeki başarısıyla ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelen 29 yaşındaki Burak Deniz'in babası Teoman Deniz vefat etti. Teoman Deniz'in çarşamba günü kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Umut Eker kiminle sevgili?

STİL danışmanı Umut Eker evli değildir.Yıllardır birlikte olduğu Simay Bülbül'den sonra Naz Elmas ve Gonca Vuslateri'yle de aşk yaşayan ünlü model, manken Didem Soydan'ın çok yakın arkadaşı ve kendisinin stil danışmanlığını yapıyor.

Selin Türkmen ve Umut Eker ayrıldı mı?

Umut Eker, üç yıl aşk yaşadıktan sonra geçtiğimiz günlerde ayrıldığı Selin Türkmen'le, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Modacı Umut Eker, “Barıştınız ?” sorusuna, “Şu an ayrıyız ama sevgiliyken pek sık görüşemiyorduk. Şimdi daha çok zaman geçirmeye başladık” cevabını verdi.