Beyazlar kaç derecede yıkanır?

İçindekiler:

  1. Beyazlar kaç derecede yıkanır?
  2. Beyazlar 30 derecede yıkanır mi?
  3. Beyazlar 50 derecede yikanir mi?
  4. Siyah çamaşırlar hangi programda yıkanır?

Beyazlar kaç derecede yıkanır?

Giysileriniz pamukluysa 40, narinse 30 derecede yıkanabilir. Yoğun lekeliyse ve sıcak yıkamaya uygunsa 90 dereceye kadar program kullanabilirsiniz. Beyazlar lekeleri daha çok göstereceğinden, kumaşlar uygunsa 60 derecede yıkama önerilir. İç çamaşırı gibi kıyafetleri yüksek ısıda dezenfekte edebilirsiniz.

Beyazlar 30 derecede yıkanır mi?

Söz konusu beyaz kumaşların yıkanması olduğunda dikkat etmeniz gereken ilk ve belki de en önemli kural, beyazları sadece beyazlarla yıkamak olmalı. ... İpek ya da yünlü gibi daha hassas kumaşları ise maksimum 30 derecede yıkamanız gerekiyor.

Beyazlar 50 derecede yikanir mi?

İpekli bir kumaş olmadığı sürece beyazları 50 veya 60 derecede yıkamak mümkün. Aynı zamanda sentetik, pamuklu ya da yünlü programlardan birini seçmek suretiyle beyazlar rahatlıkla yıkanabilir. Böylece beyazların rengi solmadan rahatlıkla ilk günkü gibi ve tertemiz şekilde kıyafetleri kullanmak mümkün olur.

Siyah çamaşırlar hangi programda yıkanır?

Bu sayede siyah çamaşırlar kaç derecede hangi programda yıkanır öğrenirsiniz. Şöyle ki: 40 derece siyahlar için uygundur. Sentetik olarak ayarlama yapılması gereklidir.