Gri göze nasıl makyaj yapılır?

İçindekiler:

  1. Gri göze nasıl makyaj yapılır?
  2. Gri göz kalemi kimlere yakışır?
  3. Siyah göze hangi renk makyaj yapılır?
  4. Kahverengi gözler için hangi renk göz kalemi?

Gri göze nasıl makyaj yapılır?

Nasıl yapılır? Orta koyulukta gri farı göz kapağına yayın, daha koyu gri farı ise göz çevresinin tamamına yayın. Kaş kemiğine değmeyecek şekilde rengi buraya kadar yaklaştırabilirsiniz. Gri farın bittiği yerde toprak rengi far ile gölgeler yapın.

Gri göz kalemi kimlere yakışır?

Buğday tenli ve kumral kadınlar, farklı renklerde göz kalemi sürebilirler. Açık tenliyseniz ve gözlerini ön plana çıkarmak istiyorsanız, açık kahve ve gri renklerde seçiminizi yapın. Bronz renk göz kalemleri de açık tenli ve açık renk gözlere sahip bayanlara yakışan makyaj malzemeleridir.

Siyah göze hangi renk makyaj yapılır?

Siyah gözün en güzel özelliği tüm far renklerinin yakışmasıdır. Özellikle sedefli açık tonlar siyah gözlü kişilerin en çok tercih etmesi gereken renklerden olmalıdır. Kirpik diplerinden göz içine doğru uygulayacağınız simsiyah bir göz kalemi ile göz renginiz hem olduğundan daha açık hem de daha iddialı görünecektir.

Kahverengi gözler için hangi renk göz kalemi?

Kahverengi gözlüler mutlaka ya siyah renkte ya da koyu kahvrengi renkte göz kalemi kullanmalıdır. Tabii ki eğer küçük gözlerinizi büyük göstermek ya da bunun gibi başka renkte göz kalemlerine ihtiyacınız olduğu durumlarda bakır, lacivert ve gümüş rengini de deneyebilirsiniz.