Kemik suyu ile mercimek çorbası nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kemik suyu ile mercimek çorbası nasıl yapılır?
  2. Duduklude kırmızı mercimek çorbası nasıl yapılır?
  3. Mercimek çorbasına kemik suyu katılır mı?
  4. Yeşil mercimek çorbasına et suyu konur mu?
  5. Mercimek çorbasına kemik suyu konur mu?

Kemik suyu ile mercimek çorbası nasıl yapılır?

Kemik Suyuna Mercimek Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Kemikler yıkandıktan sonra düdüklü tencerede 1 saat haşlanır. Sonra mercimekler yıkanır, soğan doğranır, sarımsak doğranır ve kemik suyuna eklenir. Düdüklü tencerede 7 dakika pişirilir.

Duduklude kırmızı mercimek çorbası nasıl yapılır?

Soğanı, sarımsağı, havucu ve salçayı tereyağı ile birlikte düdüklüye alın. Salçanın kokusu çıkıncaya kadar kavurun, mercimek ve suyunu ilave ederek karıştırın. Tuzunu, karabiberini ve nanesini ilave edip düdüklüyü kapatın ve orta ateşte düdük ötünceye kadar pişirin. Düdük öttükten sonra altını kısın 15 dakika pişirin.

Mercimek çorbasına kemik suyu katılır mı?

Kemik Suyuna Mercimek Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? ... Tencereye alalım. 2,5 bardak ılık suyumuzu ekleyelim ve 2 bardak kemik suyunu ilave edelim. İyice kaynadıktan sonra blendırlayıp içinde tortu kalmayacak şekilde hazırlayalım. Daha sonra ocağa aldığımız tencerenin altını açalım.

Yeşil mercimek çorbasına et suyu konur mu?

Et Suyuna Bulgurlu Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi Yapılışı Yeşil mercimeği yıkayıp üzerini bir parmak basacak kadar su koyup 5 dakika haşlamaya bırakıyoruz. ... Sonra üzerine mercimekleri, et suyunu ve bir litre su ekleyerek kaynamaya bırakıyoruz.

Mercimek çorbasına kemik suyu konur mu?

Kemik Suyuna Mercimek Çorbası bambaşka bir lezzet oluyor. Faydaları saymakla bitmeyen kemik suyunu, pilav ve çorbalara ekleyebilirsiniz. Böylelikle hem lezzeti hem de faydasıyla ev halkının vazgeçemeyeceği tariflerden olacak.