Deli mi ne Show TV tazminat?

İçindekiler:

  1. Deli mi ne Show TV tazminat?
  2. Delimi ne kaç para kazanıyor?
  3. Delimi ne tazminat davası?
  4. Deli mi ne ceza?
  5. Delimine tazminat davasından ne kadar kazandı?
  6. Sahaya atlamanın cezası nedir?
  7. Emre Durmuş Kimdir?
  8. Tazminat davaları en fazla ne kadar sürer?
  9. Deli mi ne sahaya atlama?

Deli mi ne Show TV tazminat?

Haklarını mahkemede arayan 'Deli Mi Ne? ' kanalına, Show TV kanalının 1 milyon 434 bin TL tazminat ödemesine karar verildi.

Delimi ne kaç para kazanıyor?

7,5 m civarı abonesi bulunan Deli Mi Ne Youtube kazancı aylık ortalama 1 Bin TL'dir.

Delimi ne tazminat davası?

Yaklaşık 15 ay önce Show TV kanalına dava açan "Deli Mi Ne?" isimli YouTube kanalının davası sonuçlandı. Mahkeme televizyon kanalının YouTube kanalına 1 milyon 434 bin TL tazminat ödemesine karar verdi.

Deli mi ne ceza?

İstanbul'da, Vodafone Park'ta, 14 Ağustos 2019'da oynanan UEFA Süper Kupa final maçında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ile beraberindeki beraberindeki 3 kişi hakkında açılan dava sonuçlandı. 'Deli mi ne?'

Delimine tazminat davasından ne kadar kazandı?

Geleneksel bir TV kanalı ve bir YouTube kanalı arasındaki davanın sonucu olarak TV kanalının, YouTube kanalına 1.400.000 TL tazminat ödemesine karar verildi. Deli Mi Ne? çektiği bir video ile davanın sonucunu izleyicileriyle paylaştı.

Sahaya atlamanın cezası nedir?

UEFA maçında sahaya giren sanığa 1 yıl 8 ay hapis cezası

Emre Durmuş Kimdir?

1993 yılında dünyaya gelen Emre Durmuş, 2015'ten bu yana dünyayı geziyor ve bu gezilerde yaşadığı deneyimi Youtube hesabı üzerinden paylaşıyor. Hatay'da büyüyen Emre Durmuş, henüz lise yıllarında Türkiye'nin birçok şehrini otostopla gezmeye başladı.

Tazminat davaları en fazla ne kadar sürer?

Tazminat Davası Ne Kadar Sürer? Tazminat davası zararı doğuran olayın türüne göre farklı farklı mahkemelerde açılabilmektedir. Asliye hukuk mahkemesinde görülmesi halinde ortalama 2 yıl süreceğini söyleyebiliriz.

Deli mi ne sahaya atlama?

Maçın yaklaşık 14'üncü dakikasında taraftarların bulunduğu bölümden sahaya atlayan, saha içinde koştuktan sonra Liverpool ceza sahasına giren, ancak kaleye gelemeden görevliler tarafından dışarı çıkarılan taraftarın "Deli Mi Ne?" adlı YouTube kanalında videolar üreten Fester Abdü olduğu ortaya çıktı.