Bacak arasındaki kaşıntılara ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Bacak arasındaki kaşıntılara ne iyi gelir?
  2. Ayak üstleri neden kaşınır?
  3. Ayak altı kaşıntısı için ne yapmalı?
  4. Uyuz hastalığı için hangi bölüme gidilir?

Bacak arasındaki kaşıntılara ne iyi gelir?

Soğuk Su: Soğuk su kaşıntıya en iyi gelen doğal yollardan biridir. Dilerseniz direkt olarak soğuk su ya da buz kürü ile birlikte kaşıntı olan bölgenize sürebilirsiniz. Kaşıntı soğuk su uygulaması ile birlikte kısa süre içerisinde ortadan kalkacaktır. Soda: Kaşıntıya iyi gelen bir diğer yöntem ise sodadır.

Ayak üstleri neden kaşınır?

Ayak kaşıntısının en büyük nedeni terleme ve cilt kuruması olsa da ciddi mantar oluşumu, egzama, sedef, karaciğer problemleri, sinirsel sorunlar, alerji ve çeşitli ilaçlar da kaşıntıya neden olabilmektedir.

Ayak altı kaşıntısı için ne yapmalı?

Egzersiz alerjisi denen ayak kaşıntısından muzdaripseniz çay ağacı yağını kullanabilirsiniz. Aynı miktarda zeytinyağı ve çay ağacı yağını karıştırarak krem gibi ayaklarınıza sürdükten yarım saat sonra durulayabilirsiniz. Bu uygulama sonrası hem kaşıntınız azalacak hem de ayaklarınız yumuşayacaktır.

Uyuz hastalığı için hangi bölüme gidilir?

ENFEKSİYON HASTALIKLARI. Bağışıklık, enfeksiyon, çiçek hastalığı, dizanteri, immünite, kuşpalazı, sarılık, ishal, grip, kuduz, kabakulak, şarbon, tetanos, tifo, veba, uyuz ve zona hastalıkları enfeksiyon hastalıkları bölümünde tedavi edilmektedir.