Serum fizyolojik damla her gün kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Serum fizyolojik damla her gün kullanılır mı?
  2. Serum fizyolojik poşet kaç gün kullanılır?
  3. Serum fizyolojik bebek nasıl kullanılır?
  4. Evde serum fizyolojik nasıl kullanılır?
  5. Yetişkinlerde serum fizyolojik nasıl kullanılır?
  6. Serum fizyolojik damla ne işe yarar?

Serum fizyolojik damla her gün kullanılır mı?

Günde 1-6 kez ya direkt olarak konjonktival keseye damlatılarak veya steril kompres yardımı ile kullanılır.

Serum fizyolojik poşet kaç gün kullanılır?

Kullanım için flakonun üst kısmı döndürülüp kopartılarak açılır.Flakonlar açıldıktan sonra 1 gün içerisinde tüketilmelidir.

Serum fizyolojik bebek nasıl kullanılır?

Serum fizyolojik kullanın: Öncelikle eczaneden 100 ml lik paketlerde serum fizyolojik alın ve bir enjektör yardımı ile çekin. Daha sonra her bir burun deliği içine 2-3 mililitre serum fizyolojiği nazikçe püskürtün. Bebek hapşırarak bazılarını geri çıkaracaktır, çıkardıklarını nazikçe silin.

Evde serum fizyolojik nasıl kullanılır?

1 litre su için 1 yemek kaşığı tuz yeterlidir. Yaklaşık 10 dakika kaynatılan su, soğuduktan sonra burun damlası ve serum olarak kullanılabilir.

Yetişkinlerde serum fizyolojik nasıl kullanılır?

Nemlendirici özelliği sayesinde yetişkinlerde burun kuruluğunu hızlıca giderir. Gifrer Serum Fizyolojik yetişkinler ve çocuklarda olduğu gibi, küçük çocuklarda da göz temizliği ve hijyeni için kullanılabilir. Günde 1-6 kez ya direkt olarak konjonktival keseye damlatılarak veya steril kompres yardımı ile kullanılır.

Serum fizyolojik damla ne işe yarar?

Fazla salgının yok edilmesinde faydalıdır. Nemlendirici özelliği sayesinde yetişkinlerde burun kuruluğunu hızlıca giderir. Gifrer Serum Fizyolojik yetişkinler ve çocuklarda olduğu gibi, küçük çocuklarda da göz temizliği ve hijyeni için kullanılabilir.