Siyah noktaları ne geçirir evde?

İçindekiler:

  1. Siyah noktaları ne geçirir evde?
  2. Siyah noktalar nasıl geçer onedio?
  3. Yüzdeki siyah noktalar nasıl geçer?
  4. Aloe vera bitkisi siyah noktalara iyi gelir mi?
  5. Siyah noktalar nasıl kurutulur?

Siyah noktaları ne geçirir evde?

1 yemek kaşığı karbonat veya tuza yarım limon suyu ekleyip macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Ardından siyah noktaların bulunduğu sorunlu bölgeye parmaklarınızla ovalayarak sürün ve iyice yayıldıktan sonra 15-20 dakika bekleyin.

Siyah noktalar nasıl geçer onedio?

Karbonat maskesi 1 yemek kaşığı karbonatı bir çay kaşığı kadar suyla karıştırın. Macun kıvamına geldikten sonra siyah noktalarınızın olduğu bölgeye uygulayın. 10 dakika beklettikten sonra ılık suyla yüzünüzü durulayın.

Yüzdeki siyah noktalar nasıl geçer?

Karbonat Maskesi: Bir kaşık karbonat ve az miktarda suyla hazırlayacağınız macun kıvamındaki karbonat maskesini, yüzünüzde 10 dakika tutarak yıkayın. Cildinizin daha pürüzsüz ve siyah noktalardan arınmış olduğunu fark edeceksiniz. Bu maskeyi haftada 1-2 kez uygulayabilirsiniz.

Aloe vera bitkisi siyah noktalara iyi gelir mi?

Yaralara ve koyu lekelere iyi gelen aloe vera, siyah noktalar için kullanabileceğiniz etkili yöntemlerden bir tanesi. Aloe veranın içinde bulunan jel kıvamındaki sıvıyı çıkartın. Siyah noktalarınızın üzerine sürün ve hafifçe masaj yapın. Yaklaşık 15 dakika sonra durulayabilirsiniz.

Siyah noktalar nasıl kurutulur?

Bir limonun suyunu çıkararak, bir kâse yoğurtla karıştırın. Sonra oluşan bu karışımı iyice yüzünüze yayın. Yüzünüzde 15 dakika kadar bekleyen maskeyi suyla yıkayarak çıkartın. Böylece cildinizdeki sivilceler kururken aynı zamanda siyah noktaların oluşmasına neden olan yağ tabakası da gözeneklerden dışarı atılır.