Kral Şakir kitabı yazarı kimdir?

İçindekiler:

  1. Kral Şakir kitabı yazarı kimdir?
  2. Kral Şakir'in 1 kitabının adı ne?
  3. Kral Şakir kitabı kaç yaş grubu?
  4. Kral Şakir nasıl oluştu?
  5. Kral Şakir Necati öldü mü?
  6. Kral Şakir 1 kitabı kaç TL?

Kral Şakir kitabı yazarı kimdir?

Eksik Parça Yayınları tarafından 2018 yılında basılan Kral Şakir 5 Kitap Takım Seti'nin yazarı ve çizeri Varol Yaşaroğlu.

Kral Şakir'in 1 kitabının adı ne?

Tek Kişilik Dev Orkestra-Kral Şakir 1 ile başlayan bu keyifli serüveni Macera Devam Ediyor- Kral Şakir 2, Anlatsam Film Olur-Kral Şakir 3, Hayat Kısa Filler Uçuyor-Kral Şakir 4, Dostum Bu Çok Havalı-Kral Şakir 5, Dürümler Karışık-Kral Şakir 6, Mor Bir Fil Gördüm Sanki-Kral Şakir 7 ve Kral Şakir 8-Macera Adası ...

Kral Şakir kitabı kaç yaş grubu?

Kral Şakir'in şu anda 6 kitabı var. Kasımda yedinci kitap piyasada olacak. Bunlar 6-11 yaş için hazırlanan kitaplar. Şimdi altı yaşın altındakiler de anne ve babalarına “Kral Şakirkitabı aldırıp okutturuyor.

Kral Şakir nasıl oluştu?

Kral Şakir karakteri nasıl ortaya çıktı? Cartoon Network Türkiye'de ilk defa yerli bir çizgi film yayınlama kararı aldıktan sonra biz de “Kral Şakir”i sunduk. Karakteri yaratırken hem çocukların hem de bizim çok sevdiğimiz hayvanlar dünyasından oluşmasını istedik. ... Karakter bunların birleşiminden ortaya çıktı.

Kral Şakir Necati öldü mü?

Usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı Levent Ünsal kalp krizi sonucu vefat etti. ... Animasyon filmlerinin vazgeçilmez seslendirme ustası Ünsal'ın ani ölümü hayranlarını şoke etti. Başarılı sanatçı son olarak Kral Şakir çizgi animasyonunda Necati karakterini seslendirdi.

Kral Şakir 1 kitabı kaç TL?

Ayrı ayrı 40,68 olan bu ürünleri birlikte alın sadece 39,18 ödeyin. Ayrı ayrı 30,48 olan bu ürünleri birlikte alın sadece 29,88 ödeyin.