Seksenler dizisi ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Seksenler dizisi ne zaman başlıyor?
  2. Serhat Kılıç Seksenler geri dönecek mi?
  3. Ergun seksenlere gelecek mi?
  4. Ilker Ayrık Seksenler geri dönecek mi?

Seksenler dizisi ne zaman başlıyor?

16 Ağustos Pazartesi itibariyle uygulama başlayacak. Seksenler yeni bölüm tarihleri... SEKSENLER NE ZAMAN? Seksenler dizisi TRT1 kanalından her hafta pazartesi ve perşembe olmak üzere iki gün yeni bölümü ile akşam saat 20:00'de sevenleri ile olacak.

Serhat Kılıç Seksenler geri dönecek mi?

Dizinin sevilen karakterlerinden olan Ergun Plak (Serhat Kılıç) dizi kadrosunda yer almadı. Serhat Kılıç şuanda Maraşlı dizisinde rol almaktadır. Bu yüzden Seksenler dizisinde olmadığı tahmin ediliyor. TRT 1'in resmi web sitesine göre Ergun Plak oyuncu kadrosunda bulunmamaktadır.

Ergun seksenlere gelecek mi?

Ergun Plak Seksenler'de Olacak ? Mint Prodüction tarafından TRT 1 için hazırlanan ve uzun zaman ekranlarda olan dönem dizisi Seksenler yeniden çekilmeye başlanıyor. ... Ancak ne yazık ki Ergun Plak (Serhat Kılıç) şu an için dizide yer almayacak.

Ilker Ayrık Seksenler geri dönecek mi?

Seksenler'in 'Çağatay'ı İlker Ayrık diziye geri döndü. Ayrık'a, 'Amelia' rolündeki Zeynep Demirel eşlik edecek. TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Seksenler' dizisi oyuncu kadrosunu genişletiyor. Dizide 'Çağatay' karakterini canlandıran oyuncu İlker Ayrık Seksenler'e yeniden katılıyor.