PTT kargo bayramda kaç gün kapalı?

İçindekiler:

  1. PTT kargo bayramda kaç gün kapalı?
  2. Bayramda kargo gönderilir mi?
  3. Kargolar bayramda kapali mi?
  4. PTT Kargo ne zaman açılıyor?
  5. PTT Kargo Bayramın kaçıncı günü açık 2021?
  6. Aras Kargo 30 agustosta çalışıyor mu?

PTT kargo bayramda kaç gün kapalı?

PTT Kargo, Arife günü yarım gün yani saat 09:00 ile 12:30 arası hizmet verecek. Bu vakte kadar yetişmeyen kargolar bayramdan sonra teslim edilecek. PTT şubeleri ve kuryeleri Kurban Bayramı'nda hizmet veremeyecek.

Bayramda kargo gönderilir mi?

Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak. Kargolarda ilk teslimat günü 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü öğlene kadar olacak.

Kargolar bayramda kapali mi?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olarak listede yer alan kargo firmaları, Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle, çalışmıyor.

PTT Kargo ne zaman açılıyor?

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor. Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor.

PTT Kargo Bayramın kaçıncı günü açık 2021?

PTT'ler resmi tatillerde kapalı olan kurumlar arasında yer alıyorlar. Bu nedenle 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü Zafer Bayramı resmi tatilini nedeniyle tüm PTT şubeleri ve PTT Kargo kapalı konumda olacaklar. PTT'lerin yanı sıra bankalar, tüm kargo şirketleri ve noterler de kapalı olan işletmeler arasında yer alacak.

Aras Kargo 30 agustosta çalışıyor mu?

Aras Kargo 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda saat 13.00'a kadar çalışacaktır. SÜRAT KARGO 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI AÇIK MI? Sürat Kargo 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda saat 13.00'a kadar çalışacaktır. Kargo gönderimi ve ya alımı yapacak olan vatandaşlar öğlene kadar şubelere erişim sağlayabilecek.