Bilirkişi Başvuru 2021 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Bilirkişi Başvuru 2021 ne zaman?
  2. Bilirkişiliğe kimler başvurabilir?
  3. UYAP bilirkişi mobil imza nasıl alınır?
  4. Bilirkişi raporu UYAP a yüklenir mi?

Bilirkişi Başvuru 2021 ne zaman?

Başvurular 1-25 Haziran 2021 tarihleri arasında alınacaktır. 1- Muafiyet kapsamında bilirkişilik başvurusunda bulunacak kişiler, e-Devlet sisteminden giriş yaptıktan sonra başvuru formunu doldurup, aşağıdaki belgelerin taranmış halini sisteme okunaklı biçimde aktarıp gönderirler.

Bilirkişiliğe kimler başvurabilir?

Mesleğini icra edebilmek için herhangi bir meslek kuruluşuna kayıtlı olmak zorunda olanlar için, kayıtlı olunan meslek kuruluşunun mevzuatına göre bilirkişilik yapabilmek için uzmanlık alanını gösteren sertifika, uzmanlık belgesi, yetki belgesi ve benzerlerinin alınmasının zorunlu olduğu hallerde bu belgeye sahip olmak ...

UYAP bilirkişi mobil imza nasıl alınır?

Mobil imza aboneliği üç aşamadan oluşur. Ön başvuru, Başvuru ve Aktivasyon. Bu hizmeti sunan Vodafone,Turkcell veya TurkTelekom firmalarına başvurarak ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuru yaparak bir mobil imza edinebilirsiniz.

Bilirkişi raporu UYAP a yüklenir mi?

UYAP ekranının solundaki menüde yer alan "Dosya ve Rapor İşlemleri" başlıklı bölümün içerisindeki "Mahkemeye Rapor Gönder" linki üzerinden daha önce hazırlanmış ve e-imza ile imzalanmış bilirkişi raporu gönderilir.