Avon femme nasıl bir koku?

İçindekiler:

  1. Avon femme nasıl bir koku?
  2. Avon vücut spreyi kalıcı mı?
  3. Avon vücut spreyi ne işe yarar?
  4. Avon eve alluring ne kokusu?
  5. Zara Wonder Rose kokusu nasıl?
  6. Işıltılı vücut spreyi nasıl kullanılır?
  7. Avon Attraction Desire kokusu nasıl?
  8. Avon Attraction ne kokusu?

Avon femme nasıl bir koku?

Pembe greyfurt ve enfes armutun ışıldayan tazeliği , baştan çıkarıcı yasemin tonları ile kontrast oluşturuyor.İşte bu parfümün çekiciliği,dengeli kontrastın büyüsünden geliyor..

Avon vücut spreyi kalıcı mı?

Bu vücut spreyinin uzun süre kalıcılığı yok ancak kıyafetlerin üzerinde hissedilecek kadar kokusu kalıyor. Parfüm hanımeli, siklamen, kayısı, peony, gardenya ve ylang esanslarının karışımından oluşuyor. Bu yüzden ağır ve kalıcı bir kokusu var.

Avon vücut spreyi ne işe yarar?

Vücut spreyi, deodorant gibi vücudun terleyen bölgelerine kullanıp terlemeyi önlemek için kullanacağınız ürünler gibi değil daha çok parfüm gibi ürünlerdir. ... Vücut spreyi kullanmak vücuda abartmadan hafif bir koku sağlamanın en ideal yoludur.

Avon eve alluring ne kokusu?

Epey kalıcı bir parfüm mürdüm eriği kokusu alıyorum ilk sıktığımda.hem gündüz hem de gece kullanabileceğiniz güçlü bir koku.Parfümün dipnotasında sandal ağacı bulunuyor.

Zara Wonder Rose kokusu nasıl?

Zara tarafından sunulan Wonder Rose, kadınlar için çiçekli odunsu misk kokusu. Bu yeni bir koku. ... Üst notalarda şeftali ve kırmızı meyveler; orta notalarda gül, menekşe ve sedir; Temel notalarda vanilya ve misk bulunur.

Işıltılı vücut spreyi nasıl kullanılır?

VÜCUT SPREYİ NASIL KULLANILIR? Vücut spreyini duş aldıktan sonra kullanın. Spreyler hijyen eksikliğinden dolayı oluşan kokuyu gizlemek için kullanılmaz bu yüzden spreyi duş aldıktan ve bir terleme karşıtı ürün ya da deodorant kullandıktan sonra uygulayın. Kokunun uzun sürmesi için spreyi nabız noktalarınıza uygulayın.

Avon Attraction Desire kokusu nasıl?

1. orta kalıcılıkta vanilya-misk baskın avon parfümü. Bileğime sıkalı 5 saat kadar oldu ve hala koku burnuma geliyor. Bekledikten sonra daha yumuşak bir vanilya kokusuna dönüştüğünü söyleyebilirim. Normalde çiçeksi kokuları daha çok sevsem de bu koku beni baymadı ve tam tersine daha da çekti.

Avon Attraction ne kokusu?

Avon Attraction kadınlar için hazırlanmış bir çiçekli odun misk kokusu. Bu yeni bir koku. Cazibe adı ile anılan Attraction 2015 yılında sunulmaya başlatıldı. Bu kokunun arkasındaki burun Honorine Blanc.