Gögüs küçültmek nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Gögüs küçültmek nasıl yapılır?
  2. Meme küçültme hangi durumlarda yapılır?
  3. Devlet hastanesinde meme küçültme oluyor mu?
  4. Lolipop tekniği nedir?
  5. Meme küçültme ücretsiz yapılır mı?
  6. SSK estetik ameliyatı karşılıyor mu?

Gögüs küçültmek nasıl yapılır?

Meme küçültme ameliyatı, genel anestezi altında yapılır. Ameliyat, lolipop kesi ve ters T kesi yöntemleri kullanılarak, memenin boyutuna göre 2,5 ile 4 saat içinde tamamlanır.

Meme küçültme hangi durumlarda yapılır?

Meme gelişimini tamamlamış, memesinde riskli kitle bulunmayan memesinin büyüklüğünden şikayetçi kadın hastalara yapılır. Kadınsı meme dokusu gelişimine sahip erkeklerde de meme küçültme ameliyatı yapılabilir.

Devlet hastanesinde meme küçültme oluyor mu?

Kadınlarda, genetik kaynaklı ya da aşırı kilo nedeniyle görülebilen ve birçok ciddi sağlık problemine zemin hazırlayan iri meme, kamu hastanelerinde ücretsiz yapılan ameliyatla sağlık sorunu olmaktan çıkabiliyor.

Lolipop tekniği nedir?

Tekniğin en önemli özelliği az iz ve iyi projeksiyondur. Bu işlemde bütün şekillendirme ve kaldırma işlemleri deri zarfı altında yapılır. Geriye kalan izlerden birincisi doğal olarak var olan kahverengi - beyaz hattın içinde kalırken, ikincisi lollipop şekerin çubuğu olarak aşağıdaki kıvrıma kadar uzanır.

Meme küçültme ücretsiz yapılır mı?

Kadınlarda, genetik kaynaklı ya da aşırı kilo nedeniyle görülebilen ve birçok ciddi sağlık problemine zemin hazırlayan iri göğüs, kamu hastanelerinde ücretsiz yapılan ameliyatlarla sağlık sorunu olmaktan çıkıyor. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Uzmanı Op.

SSK estetik ameliyatı karşılıyor mu?

Sağlık sigorta sistemi özellikle estetik hiçbir girişimi karşılamamaktadır. Çünkü estetik operasyonlar elzem girişimler değil daha çok keyfi girişimlerdir. İster Devlet Hastanesinde olun ister Özel Hastanelerde olun, estetik amaçlı yapılan operasyonlar hiçbir sigorta kapsamına dahil edilmez.