Clay Mask kil maskesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Clay Mask kil maskesi ne işe yarar?
  2. Doğal kil ne işe yarar?
  3. Yeşil kil nasıl maske yapılır?
  4. Beyaz kil cildi beyazlatır mı?

Clay Mask kil maskesi ne işe yarar?

Kil maskesi akneli, sivilceli ve siyah noktalı ciltlere iyi geliyor. Ciltte oluşan sivilce ve aknelerin önüne geçmek, cilde ferahlık vermek ve cildi sıkılaştırmak adına ilk sıralarda gelen bir maske türüdür. Cildi besler ve onarır.

Doğal kil ne işe yarar?

2. Kilin bilinen en önemli özelliği ciltteki yağ dengelemesini sağlayarak fazla yağı almasıdır. Özellikle yağlı bir cilde sahipseniz doğanın bu mucizesi kil cildinizde yağ dengelemesini sağlayarak ışıl ışıl bir cilde kavuşmanızı sağlar.

Yeşil kil nasıl maske yapılır?

Siyah noktalarınız varsa bir tatlı kaşığı papatya suyu ile bir çay kaşığı yeşil kili kıvam alana kadar karıştırın. Daha sonra göz çevrenize dikkat ederek cildinize uygulayın. Maskeniz kuruyana kadar bekleyin. Kuruduktan sonra ılık su ile cildinizi temizleyin ve bu uygulamayı her hafta bir gün olacak şekilde deneyin.

Beyaz kil cildi beyazlatır mı?

Bu maskeyi 15-20 dakika cildinizde bekletebilir, ılık su ile durulayabilirsiniz. BEYAZ KİL MASKESİ CİLDİ BEYAZLATIR MI? Beyaz kil, beyaz olmasına rağmen cildinizi beyazlatmaz. Beyaz kil, ağartma veya beyazlatma etkisi içermez.