Pelin Öztekin estetik oldu mu?

İçindekiler:

  1. Pelin Öztekin estetik oldu mu?
  2. Rasim Öztekin kızı kim?
  3. Çok Güzel Hareketler Bunlar Pelin kaç kilo verdi?
  4. Pelin Öztekin eski hali kaç kilo?
  5. Pelin Öztekin hangi hastanede?
  6. Rasim Öztekin nasıl kilo verdi?

Pelin Öztekin estetik oldu mu?

3 yıl önce mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Pelin Öztekin tam 90 kilo vermişti. Buna rağmen hala ameliyat olan Pelin Öztekin bu kez daha fit bir görünüme kavuşmak için ameliyat oldu. Verdiği kilolardan sonra vücudunun bazı bölgeleri deforme olan Öztekin, fit bir görünüme kavuşmak için ameliyat oldu.

Rasim Öztekin kızı kim?

Pelin Öztekin Rasim Öztekin/Kızları

Çok Güzel Hareketler Bunlar Pelin kaç kilo verdi?

2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası hızla kilo veren oyuncu Pelin Öztekin, 153 kilodan 60 kiloya kadar düşerken, yeni görüntüsü de sosyal medyada gündem oldu.

Pelin Öztekin eski hali kaç kilo?

'Kiloluyken şans vermediniz, şimdi bakın ne oldu' demek istedim" diye konuştu. Oyuncu Pelin Öztekin, 2014 yılında 156 kiloyken önemli bir karar verdi ve mide küçültme ameliyatı oldu. Toplamda 93 kiloya veda eden Öztekin, bu süreçte yaşadıklarına dair yeni açıklamalarda yaptı.

Pelin Öztekin hangi hastanede?

Kalp kriz sonucu kalbi duran 62 yaşındaki sanatçı, ilk olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahale sonrasında hayata döndürülen Öztekin, daha sonra Doktor Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne sevk edildi.

Rasim Öztekin nasıl kilo verdi?

Usta oyuncu Rasim Öztekin yoğun bir diyet sonucu 23 kilo verdi... Rasim Öztekin, önceki akşam Cihangir'deki bir mekandaydı. ... Diyet yapmadığını söyleyen sanatçı, "Buradan halkımıza sesleniyorum; ben diyet yapmadım. Sadece karbonhidratı kestim, ekmek, pilav, makarna gibi şeyleri yemiyorum" dedi.