Ya Fettah Ya Bais ne icin okunur?

İçindekiler:

  1. Ya Fettah Ya Bais ne icin okunur?
  2. Evlenmek için hangi esma okunur?
  3. Ya Basir esması kaç kere okunur?
  4. Kısmet için hangi zikir çekilir?
  5. Ya Muhyi kaç defa?

Ya Fettah Ya Bais ne icin okunur?

- Her gün 573 kez “Ya Bâis Ya Fettâh celle celâlühû” ismi zikir edilir ise kişinin kazancı artr. ... - “Ya Bâis, Ya Fettâh esması erkekler için büyük kazanç ve hayırlı, kazançlı işlerin devamı için okunur.

Evlenmek için hangi esma okunur?

“Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune.”

Ya Basir esması kaç kere okunur?

Bu ismi şerifin 302 defa “Ya Basir” şeklinde zikredilmesi okuyan kişinin işinde başarılı olmasını ve yükselmesini sağlamaktadır.

Kısmet için hangi zikir çekilir?

Hayırlı Kısmet İçin Okunabilecek Zikirler! Evlenmek isteyen müminlerin çekebileceği bu etkili zikirler arasında Yüce Rabbimizin 99 adet isminden biri olan Ya Fettah, Ya Habir ve Ya Vedud isimleri günlük olarak mümkün mertebede 5 vakit farz namazlarından sonra zikredilmelidir.

Ya Muhyi kaç defa?

Vücudunun diri kalması ve kalbinin güzelleşmesi için 68 defa “El Muhyi celle celalühü” denerek okunmaya devam edilmektedir. Hastaların şifa bulması için “El-Muhyi” esması 68 defa zikir vaktinde okunmaktadır. Sağlıklı olmak ve zinde kalmak için de 68 defa “Ya-Muhyi” ismi şerifi zikredilmektedir. İsrafil a.s ve Hz.