Kontrol ve otomasyon okuyanlar ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Kontrol ve otomasyon okuyanlar ne iş yapar?
  2. Elektronik ve otomasyon Bölümü ne iş yapar?
  3. Lise endüstriyel otomasyon Bölümü Nedir?
  4. Endüstriyel otomasyon nerede çalışır?

Kontrol ve otomasyon okuyanlar ne iş yapar?

Kontrol ve Otomasyon Mühendisleri ne iş yapar? ... "Kontrol ve Otomasyon Mühendisleri", kontrol sistemleri tasarlayan ve üreten endüstriyel otomasyon sektöründe araştırma, tasarım ve üretim mühendisi olarak veya çeşitli fabrikalarda bakım, onarım ve endüstriyel işletme hizmetlerinde çalışabilirler.

Elektronik ve otomasyon Bölümü ne iş yapar?

Otomasyon donanım ve yazılımın konfigürasyon ve kurulumu konusunda yardımcı olmak, Elektrik panolarının tasarım, montaj ve devreye alma işlemlerini yürütmek, Bilgisayarlı sistemleri kullanarak, kontrol cihazlarını programlamak ve kontrol etmek, ... Bilgisayar destekli teknik çizimler oluşturmak.

Lise endüstriyel otomasyon Bölümü Nedir?

Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi Alanı, endüstride otomatik üretim yapan bu sistemlerin programlanması, imalatı, üretimin denetlenmesi için yapılması gereken donanım ve yazılımsal işlemlerin yeterliliklerini kazandırmayı hedefleyen alandır.

Endüstriyel otomasyon nerede çalışır?

Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanından eğitim alan meslek elemanları, kamu ve özel işletmelerde, makine, otomotiv, tekstil, gemi otomasyonu, savunma sanayi, plastik, tıp elektroniği, uçak, enerji, iletişim, petrokimya, sektörlerin de çalışabilir.