Bugün bayramdır şiiri kimin?

İçindekiler:

  1. Bugün bayramdır şiiri kimin?
  2. Görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir?
  3. Can Yücel bayram nedir?
  4. Cahit Zarifoglu bayram nedir?
  5. Bayrama ne alayım?
  6. Pirim dedim Bayrama ne alayım Cahit Zarifoğlu?
  7. Üstat dedim Bayrama ne alayım?
  8. Ustadim dedim bayrama ne alayım?
  9. Dedim ki bayrama ne alayım?

Bugün bayramdır şiiri kimin?

Bugün Bayramdır Şiiri - Aşık Osman Feymani.

Görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir?

Can Dündar Twitterren: "Görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir;sevmeninkini yalnızlık. Sızlamayan her organ,hele de burun direği bayramdır. Kutlu olsun"

Can Yücel bayram nedir?

Alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek Bayram.. Bunların kadrini bilirseniz, kıymet bilmeyi öğrenirseniz her gününüz bayram olur. Meraklanmayın, öyledir diye size deli demezler. Deseler de böyle delilik, bayram artığı günlerdeki nankör akıllılıktan evladır.

Cahit Zarifoglu bayram nedir?

Cahit Zarifoğlu on Instagram: “Hz. Ali'ye (r.a.) sormuşlar; "Bayram nedir?" diye. "Günahsız geçen her gün bayramdır." demiş. Her günümüzün bayram olması duasıyla…”

Bayrama ne alayım?

Üstadım” dedim; “Bayrama ne alayım?” Dedi; “Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük, alabilirsen birkaç fakirden de duâ al.” Üstadım” dedim; “Bayrama ne alayım?” Dedi; “Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük, alabilirsen birkaç fakirden de duâ al.”

Pirim dedim Bayrama ne alayım Cahit Zarifoğlu?

Cahit Zarifoğlu'ndan; “Üstadım” dedim, “Bayrama ne alayım?” Dedi: “Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük, alabilirsen birkaç fakirden de duâ al.”

Üstat dedim Bayrama ne alayım?

Üstadım” dedim; “Bayrama ne alayım?” Dedi; “Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük, alabilirsen birkaç fakirden de duâ al.”

Ustadim dedim bayrama ne alayım?

Üstadımdedim; “Bayrama ne alayım?” Dedi; “Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük, alabilirsen birkaç fakirden de duâ al.” Üstadımdedim; “Bayrama ne alayım?” Dedi; “Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük, alabilirsen birkaç fakirden de duâ al.”

Dedim ki bayrama ne alayım?

“Üstadım” dedim, “Bayrama ne alayım?” Dedi: “Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük,alabilirsen birkaç fakirden de duâ al.”