Aşk laftan anlamaz final bölümünde ne olacak?

İçindekiler:

  1. Aşk laftan anlamaz final bölümünde ne olacak?
  2. Aşk Laftan Anlamaz ki ne zaman çıktı?
  3. Aşk laftan anlamaz hayat nereli?
  4. Hamde Erçel ne mezunu?
  5. Burak Deniz Kimdir Biyografisi?
  6. Aşk laftan anlamaz Derya kimdir?
  7. Gamze Erçel ne okudu?
  8. Aşk Laftan Anlamaz Murat adı ne?

Aşk laftan anlamaz final bölümünde ne olacak?

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği dizinin başrollerinde Burak Deniz ve Hande Erçel yer aldı. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar yaptı, senaryosunu Makbule Kosif ve Eda Tezcan kaleme aldı. Dizi tarihinde yayınlanan 31. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Aşk Laftan Anlamaz ki ne zaman çıktı?

15 Haziran 2016 Aşk Laftan Anlamaz/İlk bölüm yayın tarihi

Aşk laftan anlamaz hayat nereli?

1993 senesinde Balıkesir'de dünyaya gelen Hande Erçel aslen İzmirlidir. Modellik ve oyunculuk yapan Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk sanatları bölümünde eğitimine devam etmektedir. 22 yaşında olan Hande Erçel yay burcudur.

Hamde Erçel ne mezunu?

Hande Erçel , Bandırma,Türk oyuncu ve model. Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma'da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam etmektedir.

Burak Deniz Kimdir Biyografisi?

Burak Deniz, yılında İstanbul'da doğmuştur. Anne ve babası Burak Deniz küçükken boşanmıştır. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayan oyuncu 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı "Kolej Günlüğü" adlı dizi ile oyunculuğa adım atmıştır.

Aşk laftan anlamaz Derya kimdir?

Betül Çobanoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? 'te Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı mezunudur. TV kariyeri 2002'de Biz Size Aşık Olduk dizisi ile başlamıştır.

Gamze Erçel ne okudu?

Gamze Erçel, 1992 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü mezunudur.

Aşk Laftan Anlamaz Murat adı ne?

Aşk Laftan Anlamaz - Burak Deniz - Murat Sarsılmaz Kimdir? Karakter Açıklaması: Hayat'ın ev arkadaşıdır.