Windows 10 da fotograf Goruntuleyicisi nasil Etkinlestirilir?

İçindekiler:

  1. Windows 10 da fotograf Goruntuleyicisi nasil Etkinlestirilir?
  2. Son kullanılan öğeler nerede?
  3. Chrome de sık kullanılanlar nerede?
  4. En son kullanılanlar nerede?
  5. .jnlp Uzantısı nasıl açılır?

Windows 10 da fotograf Goruntuleyicisi nasil Etkinlestirilir?

Denetim Masası \ Varsayılan Programlar \ Varsayılan Programları Ayarla seçeneğine gidin. Listeden Windows Fotoğraf Görüntüleyiciyi bulun ve seçtikten sonra “Bu Programı Varsayılan Olarak Ayarla” ya tıklayın. İşlem bitti.

Son kullanılan öğeler nerede?

Son Kullanılan Öğeler; Son açtığınız veya kullandığınız öğelerin bir listesidir. Bu öğeleri Hızlı Erişim altında Sık kullanılan dosyalar başlığında ve Görev Çubuğu/Başlat Menüsü atlama listelerinde En son başlığı altında bulabilirsiniz.

Chrome de sık kullanılanlar nerede?

Yer işaretlerinizi adres çubuğunun altında bulabilirsiniz. İstediğiniz yer işaretini tıklayarak açın....Bir yer işaretini bulma
  1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
  2. Sağ üstte Diğer. Yer İşaretleri'ni tıklayın.
  3. Bir yer işaretini bulup tıklayın.

En son kullanılanlar nerede?

Daha önce kullandığınız dosyalara kolayca erişmenizi sağlayacak en kestirme yol. Başlat menüsü altında bulunan "En Son Kullandıklarım" seçeneği, daha önce açtığınız dosyalara kolayca erişmenizi sağlıyor.

.jnlp Uzantısı nasıl açılır?

Bir JNLP dosyasını, Java Web Start ile açmak için JNLP dosyasına farenin sağ tuşu ile tıklanır ve açılan listeden Birlikte Aç seçeneği seçilir. Çıkan liste aşağı kaydırılır ve Bu Bilgisayarda başka bir uygulama ara seçeneği seçilir. Daha sonra konuma gidilerek " javaws.exe" seçilir.