Malatyaspor'un teknik direktörü kim şuan?

İçindekiler:

  1. Malatyaspor'un teknik direktörü kim şuan?
  2. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü istifa etti mi?
  3. Malatya spor antrenörü kim?
  4. Yeni Malatyaspor hangi teknik direktörle anlaştı?
  5. Gaziantep Spor Teknik Direktörü kim?
  6. Malatyaspor kimi transfer etti?
  7. Yeni Malatyaspor nerede kamp yapıyor?
  8. Gaziantep'in yeni teknik direktörü kim olacak?

Malatyaspor'un teknik direktörü kim şuan?

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor son olarak Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmış ve teknik direktör arayışına girmişti. Malatyaspor arayışını sonalndırdı ve teknik direktörlük görevine İrfan Buz getirildi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü istifa etti mi?

Süper Lig'de son dakika haberi... Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi. Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız." ifadeleri kullanıldı.

Malatya spor antrenörü kim?

İrfan Buz Yeni Malatyaspor/Teknik direktörler

Yeni Malatyaspor hangi teknik direktörle anlaştı?

Malatyaspor, 51 yaşındaki teknik adam yönetiminde 1,2 puan ortalamasıyla mücadele etti. Sarı Kırmızılılar Hamza Hamzaoğlu'nun ardından teknik direktör İrfan Buz ile anlaştı. İkinci kez Yeni Malatyaspor'da göreve gelen İrfan Buz, 31. haftadaki Gaziantep maçında takımın başında sahaya çıktı.

Gaziantep Spor Teknik Direktörü kim?

Erol Bulut Gaziantep Futbol Kulübü/Teknik direktörler

Malatyaspor kimi transfer etti?

Son dakika haberi: Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar'ı transfer etti. Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Yeni Malatyaspor nerede kamp yapıyor?

Takımımız, ilk etap kamp çalışmalarına 1 Temmuz Perşembe günü Malatya'da başlayacak. 6 Temmuz'a kadar hazırlıklarına Malatya'da devam edecek olan takımımız, iki günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için 8 Temmuz Perşembe günü Bolu Abant'ta top başı yapacak.

Gaziantep'in yeni teknik direktörü kim olacak?

Gaziantep Futbol Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Portekizli başarılı çalıştırıcı Ricardo Sa Pinto ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.