Kadın dizisi Sarp neden öldü?

İçindekiler:

  1. Kadın dizisi Sarp neden öldü?
  2. Kadın dizisinde anne öldü mü?
  3. Baraj Bahar ölecek mi?
  4. Gizem Karaca barajdan ayriliyor mu?
  5. Baraj dizisinde Hakan ölecek mi?

Kadın dizisi Sarp neden öldü?

Bilindiği üzere Kadın dizisinin 15 ekim salı akşamı ekranlara gelen 67. bölümünde kazadan sonra hastahaneye kaldırılan Sarp iyileşir gibi gürünse de beklenmeyen bir kalp krizi ile hayata gözlerini yummuş ve ölerek Kadın dizisinden ayrılmıştı.

Kadın dizisinde anne öldü mü?

FOX TV'de ekrana gelen Kadın 66. yeni bölüm fragmanı izleyiciye sunuldu. Kadın dizisinin yeni bölümünde Bahar ve Şirin'in annesi Hatice ölüyor.

Baraj Bahar ölecek mi?

Dizi de neredeyse başrol kadar rolü olan Baraj Bahar yani Gizem Karaca'nın diziden ayrılacağını zannetmiyoruz. Diziye heyecan katan isim Bahar ölmeycek ve kazadan kurtulacaktır.

Gizem Karaca barajdan ayriliyor mu?

Dizinin başrollerinden Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk diziden ayrılıyor. ... Baraj dizisinin senaryosu tamamen değişmişti. Dizide bazı başrol oyuncularında rolleri de azalmıştı. Ancak dizinin reytinglerinden kanal da yapımcı da memnundu.

Baraj dizisinde Hakan ölecek mi?

Koray Şahinbaş FOX TV Baraj dizisine Hakan rolüyle kısa süreliğine dahil oldu. Baraj başrol oyuncusu Nazım'ın arkadaşı olarak diziye giren ve daha sonrasında ölen eşine tıpatıp benzeyen Nehir'i görüp, sürekli onun peşinden giden Hakan, bu haftaki bölümde kalp krizi geçiriyor ve ölüyor.