Fikriye Özdemir nasıl zayıfladı?

İçindekiler:

  1. Fikriye Özdemir nasıl zayıfladı?
  2. Sayarak beslenme nasıl yapılır?
  3. Sayarak beslenmek ne demek?
  4. Sayarak beslen nedir?
  5. Sayarak beslen 5333 nedir?

Fikriye Özdemir nasıl zayıfladı?

Fikriye Özdemir (33) ne ameliyat oldu ne Boğaz'da kilometrelerce yürüdü, ne protein yüklendi, ne de bardaklarda hazırlanan mama benzeri gıdalarla beslendi. Sadece ve sadece doğru ve sağlıklı beslenerek 8 ayda, tam 49 kilo verdi.

Sayarak beslenme nasıl yapılır?

Bu diyette listeler yok. Tek yapmanız gereken ne yiyip içtiğinizin farkında olmak, besin gruplarını sayarak öğünlere bölmek ve böylece en sevdiklerinizden bile mahrum kalmadan yavaş yavaş ama kalıcı zayıflamak…

Sayarak beslenmek ne demek?

Bu beslenmede kişi bütün besin guruplarından miktarı az ama çeşidi bol beslendiği için hiç bir vitamin, mineral, besin eksikliği yaşamıyor. Dünyada uzun yaşamanın sırrı olan kalori kısıtlaması yapmanın bir yöntemi olarak sayarak zayıflama yöntemi düşünülebilir.

Sayarak beslen nedir?

Metabolizmanıza ve yaşam biçiminize uygun, “sayarak beslenme sistemi”ne göre hazırlanmış sağlıklı beslenme paketlerini evinize ulaştıran bir servistir.

Sayarak beslen 5333 nedir?

Formülün açılımı ise şöyle; birinci sayı günlük alınması gereken tahılı, ikinci sayı eti, üçüncü sayı sütü, dördüncü sayı ise meyveyi gösteriyor. Eğer 5333 formülünü uygulayacaksanız gün içinde tahıl grubundan 5 birim, et, süt ve meyve gruplarından ise 3'er birim tüketmeniz gerekiyor.